Lauantaina pelataan noususta ykköspesikseen
Julkaistu: 30.08.2023 23.41

Lauantaina pelataan noususta ykköspesikseen

Tasainen lohkofinaalisarja taittui lopulta Kuulan voittoon. Viimeinen, ratkaiseva, finaaliottelu pelattiin keskiviikkoillassa Suvannolla yli 400-päisen yleisön edessä. Pitkään odotettu paikka nousupeleissä on nyt tosiasia. Pelinjohtaja Pyry Haapakoski kommentoi finaalisarjasta, Ikaalisten laittaneen tosissaan kampoihin ja olleen ehkä kahdessa ensimmäisessä pelissä jopa hieman niskanpäällä. Viimeiseen peliin saatiin kuitenkin hyvä lataus ja oltiin valmiina pelaamaan, ja se näkyi ratkaisupelissä. Kaikki kunnia vastustajalle, pelasivat fiksusti ja hyvin. Oltiin kuitenkin sitkeitä jälleen, kestettiin vaikeita hetkiä hyvin ja osattiin olla kovia tiukoissa paikoissa. Nämä kokemukset kasvattavat. Yleisöä oli hyvin ja kannustus kuului, oli mahtava pelata siinä kannustuksessa. Nyt katseet Sotkamo sarjaan.

Playoff-tahti on kova ja pelit jatkuvat jo lauantaina, kun nousukarsintasarja Sotkamon Jymyä vastaan startataan Suvannolta. Nousukarsintasarjan pelit pelataan lauantaina 2.9. kello 14 Suvannolla sekä sunnuntaina 3.9. kello 11.30 Sotkamossa. Tarvittaessa kolmas peli pelataan Sotkamossa perjantaina 8.9. kello 16.30 alkaen. Kaudelle 2024 paikan ykköspesiksestä saa kahdella voitolla.

Sotkamon Jymy pelasi kauden pohjoislohkossa, voittaen sen runkosarjan hyvin samanlaisin statsein kuin Kuula oman länsilohkonsa; molemmille 15 voitettua ottelua ja vain yksi tappio. Lohkovälierissä Sotkamo jätti taakseen Napapiirin Pesiksen ja lohkofinaalissa kaatui Oulun Lippo juniorit. Nousukarsintasarjasta voi odottaa kahden kovan joukkueen kohtaamista.

Miesten kauden viimeinen kotipeli on käsillä ja pelissä on kauden suurimmat panokset. Olethan mukana nauttimassa playoff-pelien tunnelmasta ja kannustamassa Kuulaa kohti ykköspesistä! Liput kotipeleihin 10€, voimassa olevalla kausikortilla 5€. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7