Nousukarsinnat yhden voiton päässä - ratkaiseva ottelu keskiviikkona
Julkaistu: 28.08.2023 10.05

Nousukarsinnat yhden voiton päässä - ratkaiseva ottelu keskiviikkona

Ylivieskan Kuulan ja Ikaalisten Tarmon välillä pelataan tasaista lohkofinaalisarjaa. Edessä on viimeinen ja ratkaiseva ottelu, joka pelataan Suvannolla keskiviikkona 30.8. kello 17 alkaen. Voittaja jatkaa pelejä nousukarsinnoissa, tavoitteenaan ykköspesis, ja häviäjän kausi päättyy.

Edeltävät finaaliottelut pelattiin viikonloppuna. Molemmat pelit olivat lähes kolmetuntisia trillereitä, joiden ratkaisu haettiin lopulta kotiutuslyönneistä. Pelien kaava on toistunut pitkälti samoin, ensimmäinen jakso Tarmolle, toinen Kuulalle, supervuoro tasan ja kotiutuslyöntikilpailun myötä kotijoukkueelle voitto. Lauantaina Ylivieskassa ratkaisu saatiin jo kotiutuslyöntikilpailun ensimmäisellä kierroksella, mutta Ikaalisissa peli venyi aina kolmannelle kierrokselle saakka. Ottelusarja on tällä hetkellä tasan.

Ensimmäisessä finaalissa oli tunnelmaa. Tuomo Raution ja Simo Rahusen läpilyönnit sytyttivät myös yleisön kannustamaan. Pudotuspelien fiilis on käsillä ja kolmannesta pelistä voidaan odottaa edeltävien pelien mukaisesti tasaista vääntöä, jossa mitataan joukkueiden taso. Pesis on parasta paikan päällä, joten tervetuloa mukaan kannustamaan!

Liput kotipeleihin 10€, voimassa olevalla kausikortilla 5€. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7