Taistelu finaalipaikasta alkaa!
Julkaistu: 04.09.2023 09.57

Taistelu finaalipaikasta alkaa!

Tyttöjen superpesisjoukkue on varmistanut olevansa tänä syksynä mukana mitalipeleissä. Vielä ennen loppurutistusta pelataan kuitenkin välierät ja taistellaan paikasta finaaleissa.

Puolivälierävaiheessa Kuula voitto suoraa kahdessa ottelussa Rauman Feran ja katkaisi samalla raumalaisten kuuden vuoden finaaliputken. Nyt välierissä vastaan asettuu Porin Pesäkarhut-Akatemia. Porilaiset kohtasivat puolivälierissä Siilinjärven ja otteluvoitoin 2-1 jatkoivat matkaansa välieriin. Pesäkarhut pelasivat B-lohkossa voittaen sen. Kohtaamisia Kuulan ja Pesäkarhujen välillä ei ole tältä kaudelta. Toinen välieräpari ovat Joensuu ja Laitila, josta löytyy vastustaja sitten niihin mitalipeleihin,

Finaalipaikan metsästys alkaa tiistaina 5.9. Porista, Suvannolla joukkueet kohtaavat torstaina 7.9. kello 16.30 ja tarvittaessa pelejä jatketaan vielä kolmannella ottelulla seuraavana tiistaina Porissa. Kahdella voitolla saa paikan finaaleissa, muutoin matka jatkuu pronssiotteluun. Tyttöjen superpesiksessä pelataan SM-mitaleista. Liput otteluun 10€. Opiskelijat, eläkeläiset ja kaudelle 2023 aktivoidut kausikortit 8€. Alle 18-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Oothan paikalla kannustamassa tyttöjä kohti finaaleita!

Kuva © Henna-Miia Alanko

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7