Kuulan junnut Power Cupissa
Julkaistu: 11.06.2023 09.41

Tämä viikko on vietetty juniorilentopallon parissa Imatralla, kun maailman suurin lentopalloturnaus Power Cup iskettiin tänä vuonna Etelä-Karjalassa. Kuula starttasi keskiviikkona matkaan kolmen joukkueen voimin, c- ja e-tyttöjen sekä d-poikien joukkueilla.

Ja menestystäkin tuli, kun e-tytöt voittivat oman sarjansa puhtaalla pelillä (11 voittoa) ja d-pojat pelasivat itsensä pronssille omassa sarjassaan! C-tytöt sijoittuivat omassa sarjassaan sijalle 32 (joukkueita sarjassa oli mukana 111), joten hyvin meni myös c-tyttöjen joukkueella. Mahtavaa pelillistä kehitystä oli havaittavissa turnauksen aikana ja pelejä joukkueille kertyi 4 päivän aikana 11-12 kpl. Hieno reissu on kääntynyt nyt kotimatkan puolelle, tästä on hyvä aloittaa kesätauko ennen heinäkuun puolivälissä Kalajoella järjestettävää beach volleyn superviikkoa, missä Kuula on pääjärjestäjänä.