Kuulan isännöi M55 sarjan lentopallon SM-turnausta
Julkaistu: 07.05.2023 08.46

Viikonloppuna pelattiin Kaisaniemessä Suomen mestaruuksista. Kuula järjesti lauantaina ja sunnuntaina 55-vuotiaiden miesten SM-turnauksen. Lauantaina pelattiin alkusarjat sekä puolivälierät ja sunnuntaina sijoitusottelut sekä finaalit.

Suomen mestaruuden vei Turkuun Well Parrat. Hopealle pelasi Vihtavuoren Pamaus ja pronssi matkasi Vetelin Urheilijoille. Ylivieskan Kuula oli kuudes. Joukkueessa pelasivat Timo Polvi, Jouni Alho, Jouko Eerola, Kalevi Ketonen, Risto Riihimäki, Arto Rautio, Matti Koivuniemi, Juha-Petri Oulasmaa, Arto Marttila ja Tapio Yrjänä.

Kuula voitti yhden pelin, kun Sauvon Urheilijat kaatui 0-2 (21-25, 24-26). Hävisi kaksi ottelua niukasti 2-1. Kahdessa ottelussa tuli suora 2-0 tappio.