Lauantaina viimeinen kotipeli kaudelle 2023 - taistelu Suomen mestaruudesta jatkuu
Julkaistu: 19.09.2023 10.06

Lauantaina viimeinen kotipeli kaudelle 2023 - taistelu Suomen mestaruudesta jatkuu

Kuulan tyttöjen taistelu Suomen mestaruudesta jatkuu lauantaina 23.9. kello 14 Suvannolla, kun vieraaksi saapuu finaalisarjan toinen osapuoli Laitilan Jyske. Kyseessä on toinen finaaliottelu. Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin jo menneenä lauantaina Laitilassa, jossa kotijoukkue oli läpilyöntien sävyttämän ottelun jälkeen parempi 2-1 (8-9, 7-5, 1-0) luvuin. Suomen mestaruuteen tarvitaan kaksi voittoa. Mahdollinen kolmas peli pelataan jälleen Laitilassa.

Toisesta finaaliottelusta voidaan odottaa tasaista peliä. Kuulan tytöt ovat olleet sitkeä joukkue, joka taistelee playoff-sarjoissa loppuun saakka luovuttamatta. Tytöt pelaavat unelmastaan ja ovat jo nyt tehneet seurahistoriaa varmistamalla ensimmäisen SM-mitalin tyttöjen superpesiksestä. Kaikki sarjat huomioiden Kuulalta löytyy aiemmin C-tyttöjen SM-hopeaa 2019 ja C-poikien SM-pronssia 2003, joten nyt pelataan merkittäviä pelejä ylivieskalaisessa pesäpalloilussa. Vastustajaksi saapuvalla Laitilalla on taskussa tyttöjen superpesiksen viime kauden pronssimitali, mutta myös Laitila pelaa ensimmäistä finaalisarjaansa. Pelikentällä onkin kaksi nälkäistä joukkuetta, joten pelissä on varmasti tunnetta ja tunnelmaa.

Suomen mestaruus on edelleen kahden voiton päässä, tappiolla ottelun päätteeksi juhlitaan hopeaa. Kausi on joka tapauksessa ollut hieno. Nyt jos koskaan on hetki, jolloin tytöt kaipaavat kotiyleisönsä tukea matkalla kohti unelmiaan. Saavuthan paikalle nauttimaan vielä kauden viimeisestä ottelusta. Liput kotipeliin 10€, eläkeläisille, opiskelijoille ja kausikortin kaudelle 2023 aktivoineille 8€. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan tytöt kohti mestaruutta!


Kuva: Henna-Miia Alanko

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7