Viimeisissä peleissä taistellaan Suomen mestaruudesta
Julkaistu: 13.09.2023 15.18

Viimeisissä peleissä taistellaan Suomen mestaruudesta

Tänä syksynä tehdään seurahistoriaa, sillä tyttöjen superpesisjoukkue on jo nyt hankkinut seuralle ensimmäisen SM-mitalin kyseisestä sarjasta. Vielä kuitenkin ratkaistaan, onko joukkue suomenmestareita vai ripustetaanko kaulaan hopeaa. Kuulattaret on osoittanut kovuutensa playoffeissa, ensin katkaisemalla Feran kuuden vuoden finaaliputken puolivälierissä suoraan kahdella voitolla ja perään kääntämällä tiukan välieräsarjan Porin kanssa omiin nimiinsä lopulta otteluvoitoin 2-1.

Suomen mestaruus on nyt kahden voiton päässä. Ottelusarja aloitetaan Laitilasta tulevana lauantaina. Suvannolla pelataan viikkoa myöhemmin lauantaina 23.9. kello 14. Tarvittaessa kolmas ja ratkaiseva peli pelataan Laitilassa seuraavana maanantaina. Liput kotipeliin 10€, eläkeläisille, opiskelijoille ja kausikortin kaudelle 2023 aktivoineille 8€. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Lauantaina on luvassa jännittävää pesäpalloa ja kovia panoksia, kun tytöt taistelevat unelmastaan. Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan tytöt kohti Suomen mestaruutta!


Kuva © Henna-Miia Alanko

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7