King Meal-turnaus kerää tällä viikolla Ylivieskaan kymmeniä juniorijoukkueita
PesäpalloJulkaistu: 07.05.2024 09.16

King Meal-turnaus kerää tällä viikolla Ylivieskaan kymmeniä juniorijoukkueita

Tällä viikolla pelataan perinteistä King Meal-turnausta. Ylivieskassa on pelattu Kuulan järjestämä juniorijoukkueiden turnaus jo vuosien ajan keväisin. Tänä vuonna mukaan ilmoittautui ennätyksellinen määrä joukkueita, sillä mukana on yhteensä 77 juniorijoukkuetta. King Meal-turnauksessa on vastassa niin tuttuja joukkueita kuin uusiakin pelikavereita. Mukana on joukkueita usean eri maakunnan alueelta.

Turnaus alkaa helatorstaina 9.5., kun pelataan läpi D- ja F-junioreiden sarjat. Lauantaina 11.5. pelejä jatketaan E- ja G-junioreiden sarjojen parissa. Kahden turnauspäivän aikana otteluita pelataan yhteensä 140 eri puolilla Ylivieskaa. Pelejä pääsee seuraamaan Suvannon pesäpallokentän ja -hiekkakentän lisäksi Taanilan, Kaisaniemen, Katajan, Kiviojan ja Rahkolan koulujen kentillä sekä Safarin jalkapallostadionilla. Kentille on vapaa pääsy seuraamaan otteluita. Turnauspäivät alkavat aina kello 9 ja pelejä jatkuu aina pitkälle iltapäivään. Tarkat otteluohjelmat löytyvät pesistulokset.fi.

Kuulasta on mukana yhteensä 10 joukkuetta. Torstaina pelaavat D-tytöt, F-pojat sekä F-tyttöjen joukkueen Viima ja Tuisku. Lauantaina liikkeellä ovat E-pojat ja -tytöt sekä G-juniorit. E-poikien punainen joukkue pelaa kilpasarjassa ja keltainen pelisarjassa, samoin E-tyttöjen. G-junioreita on turnaussarjassa liikkeellä myös kaksi joukkueellista, Ketut ja Sudet.


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7