Julkaistu: 13.05.2023 21.02

King Meal-turnauksen ensimmäinen turnauspäivä päätöksessä

Ensimmäinen King Meal-turnauspäivä on saatu päätökseen. Päivän aikana pelattiin 54 turnausottelua usealla kentällä ympäri Ylivieskaa. Pelikentillä oli F- ja D-ikäisten joukkueet. Päivältä odotettiin iloa ja onnistumisia, ja niistä myös aurinkoisilla kentillä päästiin nauttimaan.

D-poikien kilpasarjassa turnausvoiton vei Seinäjoen Mailajussit harmaa vakuuttavalla esityksellään. Toisena Ylivieskan Kuula ja kolmanneksi tuli Kempeleen Kiri. Pelisarjan voittoon Veteli Pesis tappiottomalla päivällä, toisena Pattu Juniorit ja kolmantena Kempeleen Kirin toinen joukkue.

D.tytöissä pelattiin tänä vuonna vain pelisarja. Tyttöjen osalta kaksoisvoiton vei Pattu Juniorit, joukkue musta voitti koko turnauksen ja keltaisten tullessa toiselle sijalle. Kolmantena Nivala Pesiksen tytöt.

F-poikien sarjassa pelasi seitsemän joukkuetta kahdessa eri lohkossa useita hyviä otteluita. Päivä oli täynnä juoksurikkaita ja tasaisia otteluita, joissa onnistumisia kertyi joka joukkueelle. F-tyttöjen puolella mukana oli edustus niinikään seitsemästä seurasta. Tyttöjen peleissä nähtiin iloista peli-ilmettä ja opittiin uutta sarjakautta varten.
Kuulan F-juniorit tekivät yhteistyötä Nivala Pesiksen kanssa ja kuulalaiset pelasivatkin turnauksen Nipen F-tyttö ja -poikajoukkueissa.

Turnauspäivän läpivienti vaati ahkeria talkoolaisia jotka pitivät kentillä homman pyörimässä. Talkoolaisten lisäksi kentillä ahersi useita tuomareita, niin kokeneista konkareista tuomariuransa ensimmäisiä pelejä viheltäneisiin. Kiitos talkoolaisille ja tuomareille, sekä mukana olleille joukkueille mukavasta turnauspäivästä. Helatorstaina jatketaan G- ja E-ikäisten peleillä.


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7