Anna-Kaisa Saari SM-hiihtojen 55.
Julkaistu: 22.01.2023 16.21

Kuula Ski Teamin Anna-Kaisa Saari hiihti nousujohteisen kisan Tampereen SM-hiihdoissa. Naisten 10 kilometrin vapaan kilpailussa Saari lykki sijalle 55. Puolimatkan krouvissa 4,7 kilometrissä Saari oli 63. Samalla sijalla Saari oli vielä 6,2 kilometrin kohdalla. Pari kilometriä ennen maalian Saari alkoi noista ja vauhti nosti hänet 55. sijalle. Suomen mestaruudesta oli kisaamassa 116 hiihtäjää.

Suomen mestariksi hiihti selvällä 36 sekunnin erolla Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoski. Hopeaa otti Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu ja pronssia Vuokatti Ski Team Kainuun Eveliina Piippo. Saari jäi mitalivauhdista kolme minuuttia.

Miesten Suomen 15 kilometrin mestariksi lykki Imatran Urheilijoiden Remi Lindholm. Hopealla oli Pohti Ski Teamin Joni Mäki ja pronssilla nuorten MM-kisoihin valittu Niko Anttola.