King Meal -turnauksessa 63 joukkuetta
Julkaistu: 22.05.2022 19.08

King Meal -turnauksessa 63 joukkuetta

Kuulan järjestämään perinteiseen pesisjunioreiden King Meal -turnaukseen osallistui tänä vuonna 63 joukkuetta. Lauantaina ja sunnuntaina Ylivieskan kentillä pelattiin yhteensä 115 ottelua. Kentillä nähtiin eri väristen pelipukujen loistoa ja hienoja suorituksia 6-14 vuotiaiden pesäpalloilijoiden päästessä taas pelaamaan. Joukkueita saapui turnaukseen laajalta alueelta Etelä-Pohjanmaalta, Kainuusta, Pohjois-Pohjanmaalta ja Keski-Pohjanmaalta.

Ylivieskan Kuulan D-tytöt voittivat sunnuntaina upeasti D-tyttöjen kilpasarjan. Joukkueessa pelaa myös Sievin Sisun ja Nivala Pesiksen tyttöjä. Joukkueen ahkera talviharjoittelu näkyi heti kevään ensimmäisessä turnauksessa varmoina otteina Safarin tekonurmikentällä. D-poikien kilpasarjan voittopokaali matkasi Seinäjoelle Maila-Jussien mukana. Suvannon kentällä finaalissa kaatui Kannuksen Ura, jonka väreissä pelasi neljä Kuulan kasvattia.

Lauantaina Haapajärven Pesä-Kiilat juhli turnausvoittoja sekä E-tyttöjen että E-poikien kilpasarjoissa. Tänä vuonna turnauksessa oli erikseen kilpa- ja pelisarjat E- ja D-ikäisten sarjoissa. F- ja G-juniorit pelasivat turnauksessa 3-4 ottelua per joukkue. Näissä nuorimpien 6-10 vuotiaiden sarjoissa ei lasketa sarjasijoituksia. Pesisjuniorit vaikuttivat olevan tyytyväisiä aurinkoisen viikonlopun peleihin ja taustajoukot kiittelivät jälleen Kuulan turnausjärjestelyitä.

Kuva: Tapio Salonsaari

Turnauksen tulokset löytyvät täältä.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7