Hietasen hyvä vire jatkui Kajaanissa, Minea Pääkkö permannon ja Alisa Alatalo hyppyjen voittaja Kaja
Julkaistu: 13.11.2022 10.31

Hietasen hyvä vire jatkui Kajaanissa, Minea Pääkkö permannon ja Alisa Alatalo hyppyjen voittaja Kaja


Ylivieska Gymnasticsin tiivis kilpatahti jatkui Kajaanissa. Kuula oli jälleen isolla 22 voimistelijan joukkueella liikkeellä. Kuulan ykkösnimi, G luokassa kilpaileva Helmi Hietanen jatkoi hyvää virettä ja voimisteli kokonaiskilpailun neljänneksi. Hypyissä Hietanen oli toinen, eritasonojapuissa neljäs, puomilla toinen ja permannolla viides.

Kuulan vahvassa F luokan vanhemmissa neliottelussa Minea Pääkkö oli kolmas hyvällä pistemäärällä 44,00. Pääkkö voitti permannon ja oli nojapuiden toinen. Alisa Huumo oli neliottelun kuudes, Maaria Lindgren kahdeksas, Halla Salmela yhdeksäs, Hilda Salmela yhdeksäs, Fiina Oja 11. ja Noora Haapakoski 14. Telinekohtaisissa tuloksissa Halla Salmela oli hyppyjen kolmas, Alisa Huumo puomin kolmas ja Maaria Lindgren permannon kolmas.

Alisa Alatalo onnistui C luokan vanhemmissa erinomaisesti ja voitti hypyt. Puomilla Alatalo oli seitsemäs, eritasonojapuilla kymmenes ja permannolla 17. Kokonaispisteissä Alatalo oli kahdeksas. Muita kuulalaisia tässä luokassa oli Unna Alpua, Erin Huumo, Senni Jylhä, Minea Löytynoja, Sonja Löytynoja ja Anni Tolonen.

F luokan nuoremmissa Juliette Säilynoja nousi hypyissä toiseksi ja eritasonojapuissa viidenneksi. Kokonaispisteissä Säilynoja oli viides.

B luokan nuoremmissa Kuulasta mukana olivat Aava Alatalo, Kielo Riekki, Pinja Riekki ja B luokan vanhemmissa Iina Jylhä, Iida Ojala, Saara Östberg ja Janita Hakuli.

Tulokset kokonaan tästä https://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/2424

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7