PesäKuula NYP, Naisten Ykköspesis

Kuusankoski - PesäKuula NYP   1 - 2

Kuusankosken pesäpallokenttä, Kouvola

Voitto kotareiden kautta

PesäKuulan Ykkköspesisjoukkue haki tällä kertaa voiton kotiutuslyöntikilpailuun venyneestä ottelusta Kuusankoskella. Juoksurikkaassa pelissä kunnarin arvoisia läpilyöntejä nähtiin useita.

Ensimmäisellä jaksolla kaikki juoksut nähtiin ensimmäisessä vuorossa, jossa aloittavalla vuorolla PesäKuula onnistui kahden juoksun arvoisesti. Puhdin takaa-ajon käynnisti vapaataival juoksu, jonka jälkeen pallo lyötiin pariin otteeseen vastustamattomasti väliin. Näin jakso 3-2 kotijoukkueelle.

Toisen jakson ensimmäisellä aloittavalla vuorolla Kuusankoski karkasi jo ratkaisevalta tuntuneeseen 6-0 johtoon. PesäKuula ei tästä hätkähtänyt, vaan tuli 6-5 tilanteeseen Jenna Ahlholmin 1+3 juoksua tuottaneella 3-jatke lyönnillä. Toisen aloittavalla Annika Utriaisen PesäKuulan kopparit yllättänyt painava kupperi tuotti 3 juoksua. Lisäksi pari yksittäistä pinnaa ja Puhti oli taas karannut kuuden juoksun johtoon. PesäKuula ei vieläkään ollut valmis taipumaan, vaan takoi viisi yksittäistä juoksua omalla vuorollaan ja kolmanteen vuoroon lähdettiin tilanteessa 11-10. Tämän jälkeen Puhti ei onnistunut juoksutilään kasvattamaan. Viimeisessä vuorossa PesäKuula sai rakennettua ykköskärjestä ajolähtötilanteen yhdellä palolla. Ensin Ria Ojala kotiuttu Pinja Salmelan, jonka jälkeen Janika Vierimaa onnistui kotiuttamaan Fiona Soinin. Näin jaksosta voitto lukemin 11-12.

Kotiutuslyöntikilpailun PesäKuula aloitti sisältä ja onnistui tekemään kolme juoksua. Puhti tuli tasoihin omalla vuorolla, joten siirryttiin toiseen kotariin. Tässä Janika Vierimaan lyönti tippui väliin ja kotiin kiisi Odessa Tiitto. Kun PesäKuula onnistui torjumaan kaikki Puhdin yritykset, päättyi kotiutuslyöntikilpailu PesäKuulalle 3-4 ja täten koko ottelu 1-2.

Palkitut: 1. Pinja Salmela ja 2. Jenna Ahlholm

Jokilaakson PesäKuulan ottelut jatkuvat keskiviikkona 22.5. kotiottelulla Seinäjokea vastaan. Ottelu pelataan Suvannon pesäpallokentällä klo 18 alkaen.