Sigge allstar vs Tumppi allstars
Julkaistu: 24.04.2023 15.59

Sigge allstar vs Tumppi allstars

Panoksena kunnia!

Valitse puolesi ja saavu vapunaatto sunnuntaina Suvannolle. Voittajajoukkuetta oikein veikanneiden kesken arvotaan heti ottelun päätyttyä tuliterä 55" Taulu-TV!!
Lauantaina pelattava superpesis ottelu Sotkamon Jymy - Kempeleen Kiri saa jatkoa heti sunnuntaina klo 15.00 kun Sami Haapakoski ja Tuomas Jussila ottavat yhteen suvannolla pelattavassa hyväntekeväisyysottelussa.

Joukkueet koostuvat Kuulan edustusjoukkueen pelaajista sekä ympäri Suomen tulevista nykyisistä ja entisistä pelimiehistä.
Suurista elkeistään tunnettu Tuomas Jussila on laittanut kovat piippuun hankkimalla Nato-kelpoisen tykistön Juha Puhtimäen, Perttu Ruuskan ja Jouko Raution kaltaisilla pelaajilla. Jussila myöntää myös jo aiemmin Shellin baarissa huhuttujen Timo Kallion ja Jussi Turusen osallistumisen.

Sami Haapakoski ei Jussilan nimilistalle kumartanut.
Haapakosken hankintalistalta löytyy tämän hetken superin eliittiä Aatu Saastamoisen ja Antti Korhosen myötä.
Myös legendaarinen Timo Lemponen on lupautunut mukaan kaatamaan Jussilan haaveet voitosta.
Kovasta treenaamisesta tunnettu Lemponen on nähty Pattijoen Urheilijoiden Espanjan leirillä, joten miehen pelikunnosta ei tarvitse huolehtia edelleenkään.
Paikalle saadaan myös yksi koko 2000-luvun pesäpallon värikkäimmistä persoonista, kun vappunenäinen Jimi Heikkinen kurvaa Datsuninsa suvannon parkkiin.
Heikkinen oli pelaajaurallaan tunnettu mitä erikoisemmista tempauksistaan ja takeita miehen aikuistumisesta ei ole edelleenkään.

Kevään hyväntekeväisyystapahtuma on perinteinen lähtölaukaus alkavaan pesäpallokauteen.
Lehtereille saapuu väkeä kauempaakin ja ilmassa on jälleen suuren urheilujuhlan tuntua.
Vappumaanantain pyhäpäivä mahdollistaa poikkeamisen Ravintola 10kerhon jatkoille, jossa myös pelaajia tavattavissa illan hämärtyessä.

Viikonlopun yhteisliput lauantain ja sunnuntain peleihin 15€ ennakkoon TÄSTÄ tai tiedustelemalla suoraan Kuulan pelaajilta sekä taustajoukoilta.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7