15
HEI
15.00
Miesten Suomensarja, Miesten Suomensarjan länsilohko

Kuula - Laihian Luja  

Suvannon pesäpallokenttä

Kuula kohtaa lauantaina Laihian Lujan Suvannolla: "Kaksi melko kovalyöntistä porukkaa on vastakkain"

Suomen kuumin pesäpallojoukkue Ylivieskan Kuula saa lauantaina vastaansa Laihian Lujan. Kuula on pelannut puolet runkosarjapeleistään, eikä tilastoihin ole merkitty yhtään tappiota. Laihialla tilanne on toinen. Länsilohkon keskikastissa oleva joukkue on Suvannolla pakkovoiton ja mielellään kolmen pisteen sellaisen edessä, jotta haaveet pudotuspelipaikasta pysyvät elossa.

Kuula on tällä viikolla jo yhden pelin pelannut, kun joukkue kävi ryöstöretkellä Vetelin Ruohopatin kentällä, jossa Vimpelin Veto kaatui supervuorossa. Kuulan lukkari Niklas Vähä mainitsee, että kauden ensimmäinen jaksotappio tuli ansaitusti.

- Toisella jaksolla saatiin sisäpeliä auki. Supervuorossa pidettiin nolla ja Rautio hoiti loput.

Erinomaiseen alkukauteen Vähä löytää selkeät syyt.

Ulkopeli on ollut lähes koko kauden varmaa ja sisällä on tehty tarvittava. Sanoisin, että parasta sisäpeliä ei ole vielä nähty missään ottelussa. Eiköhän me samaa rataa jatketa syksyyn asti.

Laihian Lujaa Vähä kommentoi kokeneeksi porukaksi, jonka haavoittuvuus on Kuulalla tiedossa.

- Laihialta löytyy kovia pelimiehiä Jouni Mäen johdolla. Jalat sillä porukalla on vähissä. Kärki, kun saadaan kiinni, niin uskon, että voittoputki jatkuu.

- Pelistä tulee varmasti kova ja yleisöönmenevä. Kaksi melko kovalyöntistä porukkaa on vastakkain, niin uskon, että juoksujakin nähdään.

Kuula-Laihian Luja alkaa lauantaina kello 15.00 Suvannolla. Tervetuloa paikan päälle seuraamaan voittamattoman Kuulan otteita.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7