King Meal -turnaus 2024

Tervetuloa King Meal -turnaukseen!


Turnaukseen on ilmoittautunut komeasti yli 70 joukkuetta.

Helatorstaina 9.5. pelaavat D- ja F-juniorit . Lauantaina 11.5. ovat vuorossa E- ja G-juniorit. Turnauksen tulospalvelu toimii netissä pesistulokset-sivuilla, jonne otteluohjelma päivitetään mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

King Meal turnauksen ruokailu

Turnauksen järjestäjän lounastarjous Ravintola Messissä (Ammattikorkeakoulu Centria)

Osoite: Vierimaantie 7, 84100 Ylivieska


Ateria sisältää:

Bolognesekastiketta (L, M, G)

Pastaa (L,M)

Kotirannan Vihannesjalosteen Vihersalaattia

Pirjon pakarin kaurariivi- ja ruisriivi-leipää

Vettä, Sekamehua, kevytmaitoa


Hinta: 11 €/hlö

Otteluohjelma laaditaan niin, että joukkueet ehtivät ruokailla lounasaikaan pelien välillä. Ilmoittakaa kaikkien ruokailijoiden (pelaajat, joukkueenjohto, kannattajat) määrä maanantai 29.4. mennessä osoitteeseen sanna.jokela@ylivieskankuula.fi. Samassa ilmoituksessa mahdolliset erityisruokavaliot. Erityisruokavalion tilaajien nimi on ilmoitettava myös. Sanna lähettää laskun ruokailusta joukkueen yhteyshenkilön sähköpostiin. Ruokatilauksessa on tärkeä näkyä seura, joukkueen nimi, yhteyshenkilö.


Jo perinteeksi muodostunut keväisin pelattava King Meal-turnaus pelataan myös tänä vuonna toukokuussa. Turnauksesta löytyy sarjat G-, F-, E- ja D-junioreille. Pelipäivät ovat vuonna 2024 torstai 9.5. sekä lauantai 11.5. Helatorstaina pelaavat D- ja F-ikäluokat, lauantaina pelataan E- ja G-junioreitten sarjat.

E- ja D-junioreiden sarjoissa joukkueet voivat ilmoittautua peli- tai kilpasarjaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Ilmoittautuminen avautuu to 1.2.2024 ja päättyy la 20.4.2024.

Osallistumismaksut:
G-juniorit 100€/joukkue
F-juniorit 120€/joukkue
E- ja D-juniorit 150€/joukkue

Jokainen joukkue tuo turnaukseen yhden uuden pelipallon. Turnauksen järjestäjä nimeää otteluihin peli- ja syöttötuomarin. Jokaisen ottelun kotijoukkueeksi nimetty joukkue nimeää kirjurin ja tulostaulunhoitajan, vierasjoukkue nimeää kakkos-, kolmos- ja takarajatuomarin.

King Meal turnauksen säännöt 2024.docx

Lisätietoja turnauksesta antaa Jussi Kujala 044 5461720, pesisturnaus@gmail.com


Turnausta tukemassa:

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7