21
KES
18.00
Miesten Suomensarja, Suomensarjan pohjoislohko

Kuula - Simon Kiri  2 - 0

Suvannon pesäpallokenttä

Pohjoislohkon pohjasakasta kärkijoukkueisiin noussut SiKi haastaa Kuulan Suvannolla

Tiistaina 21. kesäkuuta kello 18 alkaen pelataan Suvannolla miesten suomensarjan kärkipään kahina, kun Simon Kiri saapuu Ylivieskaan vierailulle.

Simon Kirin suomensarjajoukkue on kerännyt tällä kaudella viidessä ensimmäisessä ottelussa lähes saman pistemäärän, minkä se saavutti viime vuonna 18 pelissä. Pohjoislohkon parhaalla pistekeskiarvolla porskuttavaa simolaisjoukkuetta voi hyvällä syyllä sanoa alkukauden suurimmaksi yllättäjäksi.

Huonosti ei ole aloittanut myöskään Kuula, sillä se on SiKin ohella ainoa joukkue, joka ei ole jäänyt tällä kaudella vielä pisteittä. Tiistaina nämä sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta kolme ja neljä löytyvät joukkueet ottavat mittaa toisistaan Suvannolla.

SiKi on saanut tällä kaudella kotiotteluihinsa jalkeille vahvan ryhmän, jossa kiilaan on juossut muun muassa Ykköspesiksessä lukkaroiva Juuso Nousiainen. SiKin kokoonpano kuitenkin vaihtelee kakkosjoukkueelle ominaiseen tapaan paljon riippuen, miten pelipäivät osuvat yhteen ykkösjoukkueen kanssa. Tiistaina SiKi tuskin saa Ylivieskaan parasta miehistöään jalkeille, sillä ykkösjoukkueella on seuraavana päivänä kotipeli Pesä-Kiiloja vastaan.

Kuula lähtee SiKi-otteluun KPK:ta vastaan kärsitty 2-1-tappio alla. Ylivieskalaiset hävisivät Kajaanissa ensimmäistä kertaa tällä kaudella avausjakson ja alku tulee olemaan erityisen tärkeän SiKin kaltaista hurmosjoukkuetta vastaan.

Kuula on myös mättänyt sarjassa toiseksi eniten juoksuja ottelua kohden. Tilastosta edeltä löytyy vain SiKi. Ylivieskalaisten pääkotiutusvastuu on jakautunut odotetusti yhdeksikössä pelaaville Jani Moilaselle ja Juho Haapakoskelle, mikä kielii siitä, että kärki on toiminut erinomaisesti. Lyöntijärjestyksen peräpäästä kannattaa laittaa seurantaan Petri Partala, joka on lyönyt 1+7 pinnaa erehtymättä kertaakaan kotiutustilanteessa. SiKi puolestaan elää pohjoislohkon parhaan kotiuttajan Mikko Tiiron onnistumisista.

Tilastot

2 - 0

Simon Kiri
4 - 02 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista