Lentopallon runkosarja taputeltu
Julkaistu: 20.03.2022 08.56

Himangan Urheilijat löi Kuulan lentopallon runkosarjan viimeisessä pelissä. Ratkaisuun tarvittiin kuitenkin kaikki viisi erää. Himangan 3–2 voitto tuli erin 25-21, 19-25, 22-25, 25-16 ja 15-11.

Kuula sai kasaan juuri vaaditut 6 miestä. Himangan Urheilijoilla tilanne oli melkein yhtä heikko. Edellisestä voitosta Urheilijoita vastaan on kulunut reilut 3 vuotta ja tätä putkea Kuula lähti katkaisemaan.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja HU oli muutaman pisteen karkumatkalla alusta alkaen. Tasaisinta oli 14–13 tilanteessa, josta kotijoukkue otti heti kolmen peräkkäisen pisteen putken ja ero säilyi erän loppuun saakka päättyen 25–21 kotijoukkueelle.

Toiseen erään Kuula sai paremmin draivia päälle ja pienet ensimmäisen erän huolimattomuudet kääntyivät Kuulan pisteiksi. Kuula nappasi 11–12 tilanteessa neljän pisteen putken tilanteeseen 11-16. Tämä riitti erän loppuun saakka ja erä Kuulalle 19-25.

Kolmannessa erässä HU karkasi 4-1 johtoon. Kuulan torjunta onnistui tämän jälkeen verkolla tylsyttäen kotijoukkueen hyökkäykset. Erä oli kuitenkin tasaista vääntöä loppuun saakka ja 22-22 tilanteesta Kuula sai loput pisteet ja erä Kuulalle.

Neljäs ja viides erä oli Kuulalta mollivoittoista tekemistä. Neljännessä Himanka otti yli 10 pistettä Kuulan hyökkäysvirheillä ja voitti erän 25-16.

Viidennessä samat hyökkäysvirheet toistuivat ja teki HU:n pelaaminen helpoksi. Viides erä Himangalle pistein 15-11.