Kuulan kausi on kenraalia vaille valmis alkamaan
Miesten YkköspesisJulkaistu: 03.05.2024 18.09

Kuulan kausi on kenraalia vaille valmis alkamaan

Ylivieskan Kuulan valmistautuminen 8. toukokuuta alkavaan ykköspesiskauteen on sujunut muutamaa loukkaantumista lukuun ottamatta hyvin, toteaa joukkueen 1. pelinjohtaja Harri Koski.

- Nuoret ovat menneet eteenpäin ja vahvistukset ovat olleet hyviä. Pattijoen avut ovat olleet nimensä mukaisesti apuja.

Kuula luottaa tälläkin kaudella vahvaan ulkopeliin.

- Se on meidän vahvuus ja kyllä Kuulalla on lyöntivoimainen porukka. Ykköseen on potentiaalisia ratkaisijoita kokoonpanossa.

Ennakkosuosikkeja Kosken papereissa löytyy useampi.

- Koskenkorva on varmasti vahva, kun he saivat JymyJusseista kovan lukkarin kaksoisedustuksella. Kankaanpää on perinteisesti hyvä, samoin Puijo. Kannus tulee todennäköisesti olemaan myös kova porukka.

Kuula lähtee kauteen varsin maltillisin tavoittein, sillä ensisijaisesti tähtäimessä on sarjapaikan säilyttäminen.

- Kaikki siitä eteenpäin on plussaa, mitä tulee.

Kysytään loppuun, mikä on Kosken mielestä pahin vieraskenttä Ykköspesiksessä.

- Sanotaan, että Kankaanpää. En ole vielä yhtä pahassa kentässä käynyt. Jyväskylän Lohen kotikenttä on muun muassa itselläni vielä kokematta.

Kuula pääsee ensi viikolla kovaan testiin, sillä keskiviikon sarja-avaukseen Suvannolle vieraaksi saapuu Superpesiksestä tippunut Koskenkorvan Urheilijat. Lauantaina Kuula matkaa Kannukseen ottamaan ensimmäistä kertaa mittaa paikallisvastustaja Urasta.

Kylmän kevään vuoksi Kuulalla jää, kuten monella muullakin joukkueella, ulkona pelatut harjoitusottelut vähiin. Kenraaliharjoitus kauteen nähdään lauantaina 4.5. Suvannolla, kun Kuula kohtaa Oulun Lipon kello 14 alkavassa ottelussa. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7