Miesten ykköspesisjoukkueen kuulumisia
Miesten YkköspesisJulkaistu: 19.02.2024 13.19

Miesten ykköspesisjoukkueen kuulumisia

Kuulan ykköspesismiehistö on uudistunut viime kesästä huomattavasti ja joukkueen ikärakenne onkin nuorentunut huomattavasti. Alkuvuodesta manageri Vähän haaviin tarttui mukaan vielä kaksi kovan luokan vahvistusta, joihin koko joukkue on ollut tyytyväisiä. Kuulalla ja Pattijoella on tulevalle kaudelle farmisopimus.

Yhteistä treenaamista on tällä porukalla takana viikosta 43 alkaen. Leiriviikonloppuja on nyt takana seitsemän. Viikonloput ovat menneet suunnitellusti yhteisten treenien sekä palaverien tuoksinassa.

Ensimmäinen hallipeli on takana ja se pelattiin Ouluhallissa sunnuntaina 11.2. Lippoa vastaan. Harjoituspeli päättyi tasan 1-1, jaksojen mennessä 0-3 ja 5-2 sekä kotiutuslyöntikilpailu 1-1. Harjoituspelissä päästiin ensimmäistä kertaa kokeilemaan uuden joukkueen toimintaa isommassa tilassa. Myöskin ensimmäistä kertaa talvelle päästiin lyömään kovia lyöntejä muuallekin kuin verkkoihin. Pelistä saatiin tietoa siitä, mitkä asiat jo toimivat ja mihin keskittyä loppu talven aikana.

Perjantaina 16.2. yhteistyö Pattijoen kanssa näkyi myös konkreettisesti, kun treenattiin yhdessä Pattijoen superpesismiehistön kanssa yhdessä Ouluhallissa ja Raahessa. Päästiin tekemään tilannetreeniä kovia pelureita vastaan ja luottamus omaan tekemiseen kasvoi.

Talvikausi jatkuu joukkueen yhteisillä treeneillä. Suunnitelmissa on vielä 3 leiriviikonloppua pääsiäiseen mennessä. Hallipelien osalta jatketaan 3.3. Ouluhallissa Simoa vastaan ja 23.3. matka jatkuu Seinäjoelle isäntäjoukkuetta vastaan. Keväälle on alustavasti sovittu myös lisää harjoituspelejä, kunhan ulkokentät sulavat käyttökuntoon. Niistä lisää lähempänä.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7