Uudistunut Kuulan miesten ykköspesisjoukkue kokoontui ensimmäisen kerran
Miesten YkköspesisJulkaistu: 30.10.2023 18.49

Uudistunut Kuulan miesten ykköspesisjoukkue kokoontui ensimmäisen kerran

Ylivieskan Kuulan ykköspesisjoukkue kokoontui viime viikolla ensimmäistä kertaa yhteen leiriviikonlopun merkeissä. Uusia nimiä Kuulan kokoonpanossa ovat Siilinjärven Pesiksessä valtaosan urastaan pelannut Eemeli Paldanius sekä Imatralta Ylivieskaan siirtyvä Aatu Pulliainen. Pattijoen Urheilijoiden kanssa tehty farmisopimus tuo puolestaan joukkueeseen lisää laajuutta ja laatupelaajia.

Kuulan edelliskauden joukkueesta jatkavat Timo Hanhisalo, Petteri Savelainen, Artturi Paavola, Roni Suontakanen, Niklas Vähä (PattU), Viljami Viitanen, Markus Matikainen ja Oskari Kippola.

PattUn farmin kautta Kuulassa pelaavat Elmeri Bäckman, Arttu Kallio, Vertti Kontinaho, Ilmari Kustula, Eemeli Mikkilä, Marcus Nissilä ja Vili Still.

Kuulan 1. pelinjohtajaksi palaa pitkän tauon jälkeen Harri Koski, joka viimeksi on ollut edustuksen viuhkassa kauden 2014 jälkipuoliskon. Koski lähtee alkavaan kautta intoa puhkuen.

- Homma tuntuu taas mukavalta taas, niin mikäs tässä on ollessa. Meillä on nuori ja nälkäinen nippu kasassa. Sopivasti on vaihtuvuutta viime vuoteen niin kuin pitääkin. Jokaiselle pelipaikalle on kilpailua.

Kuulan ja PattUn farmiyhteistyötä Koski pitää arvokkaana.

- Kyllähän sen ansiosta saadaan laajuutta meidän rinkiin. Pertun (Westersund) kanssa ollaan suunniteltu ohjelma siten, että PattUn miehet pääsevät meidän leireille. Se on tärkeää, että joukkueesta tulee yhtenäinen alusta alkaen

Kosken lisäksi Kuulan valmennustiimiin kuuluvat Pyry Haapakoski, Joni Jokilehto ja Sami Haapakoski.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7