Ylivieskassa pelattiin 70 turnausottelua toisena King Meal-päivänä
Julkaistu: 19.05.2023 22.35

Ylivieskassa pelattiin 70 turnausottelua toisena King Meal-päivänä

Toista King Meal-turnauksen pelipäivää ei sää suosinut. Viileä sää ja vesisade ei kuitenkaan himmentänyt peli-iloa, sillä kentillä nähtiin hyvällä asenteella pelaavia joukkueita. Helatorstain aikana pelattiin yhteensä 70 turnausottelua.

E-poikien kilpasarjassa voiton vei Seinäjoen Mailajussin P11-joukkue tappiottomalla päivällä. Kilpasarjan toiseksi tuli Haapajärven Pesäkiilat ja kolmanneksi Kärsämäen Kataja. Pelisarjan voiton poikien osalta vei Kajaanin Pallokerho, toiseksi Veteli Pesis ja kolmanneksi Ylihärmän Pesis-Junkkarit.

E-tyttöjen kilpasarjan voittoon pelasi Simon Kiri neljällä voitolla. Simon takana oli useampi joukkue tasapistein ja keskinäisten otteluiden perusteella toinen sija Haapajärven Pesäkiiloille ja kolmanneksi Pattijoen Urheilijat. E-tyttöjen pelisarjassa Siilinjärven pesäpallolle kaksoisvoitto keltaisen joukkueen voittaessa ja mustien ollessa toisena. Kolmannelle sijalle tuli Muhoksen pallosalamat.

G-juniorijoukkueita oli mukana yhteensä 9 Ylivieskasta, Oulaisista, Kannuksesta, Kempeleestä, Oulusta ja Ylihärmästä. Pienimpien peleistä ei vauhtia ja tapahtumia puuttunut. Päivän aikana nähtiin juoksurikkaita ja tasaisia pelejä.

Ylivieskan Kuulan värejä turnauksessa näkyi usealla eri kentällä. Kuulan E-pojat pelasivat päivän kilpasarjassa ollen neljänsiä. E-tytöt tekivät yhteistyötä Nivala Pesiksen kanssa ja tytöistä muodostui joukkueet sekä kilpa-, että pelisarjaan. Kuula/Nipe punaisille ei kilpasarjasta tällä kertaa menestystä, mutta sitäkin enemmän tärkeää kokemusta, vihreät olivat omassa lohkossaan neljänsiä. Lisäksi mukana oli G-junioreita kahden joukkueen vahvuudelta. Niin keltaiset kuin punaisetkin pääsivät päivän aikana kokemaan voiton huumaa ja pelaamisesta nautittiin täysin siemauksin.

Vuoden 2023 King Meal-turnaus on saatu päätökseen. Kuula kiittää mukana olleita joukkueita, tuomareita ja talkoolaisia.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7