Anna-Kaisa Saari XXV Mika Myllylän hiihtojen voittoon
Julkaistu: 06.02.2023 15.24

Hyvään vireeseen pääsyt Anna-Kaisa Saari hallitsi Mika Myllylän hiihtoja. Naisten vapaan kympillä Saari voitti Puijon Hiihtoseuran Iina Savolaisen 27 sekunnilla. Kainuun Hiihtoseuran Suvi Kemppainen oli kolmas 41 sekuntia kuulalaisesta. Kuula oli naisten matkalla neljän hiihtäjän ryhmällä. Enni-Sofia Saari hiihti viidenneksi, Aada Peltola oli yhdeksäs ja Jenni Kukkola 13.

Miesten 10 kilometrillä Kuulakaksikko Pertti Heinonen ja Jimi Leppälä olivat 22. ja 23. Nuorten sarjoissa Hilla Heinonen lykki N10 sarjassa viidenneksi. Vilho Saari ja Halti Heinonen hiihtivät M10 sarjassa viidenneksi ja seitsemänneksi. M12 sarjan 3 kilometrillä Heikki Saari ja Evald Peltola kävivät tiukan seurojenvälisen kisan. Kamppailu päättyi Saaren runsaan kuuden sekunnin voittoon. Nuoret miehet olivat sijoilla 10. ja 11.