Korona vaikuttaa Kuulan toimintaan
15.3.2020 9:11 Uutiset / Seuran etusivu

Kuulan on perunut runsaasti kisoja ja yhteisharjoituksia

Korona vaikuttaa Ylivieskan Kuulan toimintaan

Korona vaikuttaa moneen asiaan työpaikoilla ja vapaa-aikana. Isoja vaikutuksia tällä on myös Kuulan toimintaan. Me sopeuttamaan toimintaamme yhteiskunnan yleisen linjan mukaan ja kannamme näin osaltamme yhteiskuntavastuuta.

Hiihdon, koripallon, lentopallon, pesäpallon, suunnistuksen, telinevoimistelun ja yleisurheilun kaikki yhteisharjoitukset on toistaiseksi peruttu.

Seura on perunut 19.3. Keski-Pohjanmaan XXVII koululaisten maakuntaviestin, 4.-5.4. seuran isännöimät lentopallon M65 Masters SM-turnauksen, 26.4. kansalliset sprinttisuunnistuskilpailut sekä tämän päivän Leijonahiihdon, 19.3. Autolle.com-hiihdot ja Hippo-hiihdot.

Koripallossa ja lentopallossa sarjapelit on päättyneet.

Tapahtumia, joita ei ole peruttu, mutta ovat vaakalaudalla, on pesäpallon Sigge All -stars tapahtuma 26.4. ja KingMeal turnaus 23.-25.5., ammunnan Helatorstain kuvio 21.5. Huhmarissa sekä Kalajokilaakson Iltarastien ensimmäiset suunnistukset. Päätökset näistä tehdään lähempänä tapahtumaa.

Eri lajien kilpailuja on peruttu laajasti. Peruttujen listalla on mm. tämän viikonlopun Hopeasomman loppukilpailu Taivalkoskella, Nuorten SM-hiihdot 20.-22.3. Jyväskylässä, Veteraanien SM-hiihdot 27.-29.3. Valkealassa, telinevoimistelun luokkakilpailut Pietarsaaressa 20.-22.3. ja telinevoimistelun SM-kilpailut Tampereella. Yleisurheilussa Kurikan 3.5. SM-maastot siirretään syksyyn ja Kuulan alue- ja maajoukkueleirityksessä olleiden urheilijoiden loppukevään leirit on peruttu. Ammunnassa tämän päivän Kokkolan ilma-asekilpailut ja muita lähiajan kilpailuja on peruttu.

Ryskypäivillä 27.-28.3. peruuntuminen vaikuttaa RYSKY-arpojen myynnin kautta Kuulan talouteen. Kuulan tavoitteena on saada korvaavaa myyntiä, niin että taloudellista menetystä tulee mahdollisimman vähän.


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Toukokuu   »
Kategoriat