Sarja päätökseen
Julkaistu: 11.03.2019 00.00

Sunnuntaina 10.3 kakkosarjan viimeinen koitos Kauhavan Wisaa vastaan, hieman askarrutti tyttöjen jaksaminen (eilen 10 erää) ja kaikille huippu fiilikset eilisten hienojen otteiden jälkeen.

Hyvin käynnistyi erä 6 - 0 ja 14 - 8 meidän hallinnassa.

Pisteitä tuli tasaisesti kaikilta osa alueilta, syöttö, torjunta ja hyökkäys. Erä meille 25 - 15.

Toisessa hankaluudet alkoivat kahdessa vastustajan syöttörotaatiossa meillä huomattavia vaikeuksia vastaanotolla. Otteista katosi rentous ja alettiin tekeen perinteisiä virhesuorituksia. Erä Wisalle 19 - 25.

Kolmanteen erään odotukset otteiden terävöittymiseen, tilanteita hallittinkin 11 - 6 josta sama syöttötilanne vastustajalle ja meille ongelmia päästä hyökkäyspaikoille.

Meidän aikalisä 17 - 18 tilanteessa jolla saatiinkin pallo pois. omien virheiden säestyksellä erä vastustajalle 25 - 19.

Erään vaihtoja Henna Iidan paikalle kuusikkoon ja enemmän omalle pelipaikalle, hallinta meillä tilanne 16 - 8. Taasen asettui Juuli Kärnä syöttöruutuun ja meille vaikeuksia, tilanne kaventui 16 - 12 jossa meidän aikalisä. Se auttoi ja pallo meille.

Sitten tuli Nean hetki ja paukutteli viisi seuraavaa pistettä meille. Tilanne kiristyi jälleen vastustajan parhaiden syöttöjen ansiosta 21 - 19 vielä meille.

Erään onnellinen loppu Iida Hennan tilalle syöttöruutuun, joka antoikin helpottavan erävoiton meille 25 - 20.

Jälleen pikkuerä käsillä jossa tietty suorat virheet ratkaisee monesti voittajan.

Rinta rinnan tilanteessa 5 - 5 josta meille pieni karku 10 - 5. Nyt keskellä olivat Iida ja Ella joita oli lupa käyttää hyökkäyksissa ainakuin oli järkevä paikka. Iidalle tulikin hyvin hyökkäyspaikkoja joista pisteitä ropisikin.

12 - 10 tilanteessa Henna K Saran paikalle laitaan jotta saatais laitatehoja lisää,

Heti hyökkäyspaikka Hennalle ja piste meille. Siihen päälle Hennalta vielä muutama torjunta ja otteluvoitto meille 3 - 2

Nea ollut koko talven kovin yksin noissa laitahyökkäys tehoissa josta moni peli ratkaistaan. Meidän ylivoimainen ykkönen sunnuntaina Nea kerrassaan 23 pistettä, lauantainakin suuressa roolissa, mutta paljon laajemmin onnistumisia koko joukkueena.