Neljän pelin viikonloppu.

Lauantaina seiskalta liikkeelle Vaasaa kohden, kyseessä A - tyttöjen pooliturnaus.

Vastassa ensimmäiseksi Kuhmon Kiva entuudesta tuntematon kokoonpano.

Hyvään joukkuepalaamiseen oppineita tyttöjä Kivalla jossa pari hyvää tyyppiä ratkaisemaan tilanteita.

Tasaista ensimmäistä erää hallittiin vuorotelleen ja erän loppuun vastustaja teki tarvittavan piste eron meihin. Erä Kivalle 24 - 26

Toisessa erässä meillä otteet vielä varmistuivat ja ennenkaikkea syöttö toimi hyvin koko porukalla.

Meiltä ehjä kokonaisuus josta erä selvästi meille 25 - 18.

Pikkuerässä huonohko lähtö alkuun ja jäätiin takamatkalle muutamilla pisteillä.

Edelleen syötöllä saatiin Kiva ahdistettua aikalisille, joka heidän loppuerään toikin rauhallisuutta jolla saivat erän katkaistua 10 - 15.

Kiva oli turnauksen tasokkain joukkue, eivät antaneet erääkään muille vastustajille.

Meillä mukana vain kuusi kenttäpelaajaa ja Vilma liberona.

Iida 11 pistettä ja Nea 8 suurimmat onnistujat.

Heti perään vastaan Kyrön Voima joka on tavattu voitta aiemmissa kohtaamisissa ja se toteutu tänäänkin.

Erät meille 14 - 25 ja 16 - 25. Syötöllä saatiin edelleen vastustaja hampaattomaksi.

Kaikille onnistumisia viidestä yhdeksään pisteeseen kaikilla tehoja, joukkueen voitto tässä pelissä.

Vastassa viimeisessä Kiiston joukkue, aiemmin saimme kuokkaan 2 - 1 ja nytkin tosi tasaista vääntöä ensimmäisessä erässä.

Nyt oli varmat perussuoritukset valttia, erä kääntyi meille 26 - 24 joka tuli kyllä omilla ansioilla.

Toiseen erään Kiiston vastaanotto mureni täysin meidän syöttöjen edessä, kaikilla hyvä onnistumisen taso ja kuvaavaa tilanteessa se että vastustaja sortui kahdeksaantoista virheessen joista meille piste.

Oli kyllä oikeaa ilotulitusta tämä.

Nealle ja Saralle komeimmat saldot tässä erässä.

Kakkossarjaa su Kortesjärvellä yhdeksän pelaajan voimin.

Ottelun alussa KJV kukitti kolme tyttöjen maajoukkuepelaajaa jotka olivat nostamassa Suomea EM kisoihin, kaksi laituria ja keskipelaajia.

Erottuivat kyllä heti vaarallisiksi verkkopelaajiksi, joihin pyysin tyttöjä heti kiinnittämään huomionsa.

Tasaista tilanteeseen 8 - 8 josta meidän viikonlopun ykkösase alkoi taas toimimaan. Karattiin selvään erävoittoon 18 - 25.

Eniten pistemerkintöjä Henna P ja Nea paljolti syöttöruudusta.

Kakkoserässä oltiin vaikeuksissa, maajoukkuetyttö Oona Rasinperä syötti hankalia joista suuri osa meiltä jäi hyökkäämättä, ja samassa tilanteessa maajoukkue keskari Iida Pöllänen paukutteli hyvän noston jälkeen viisipistettä putkeen.

Tilanteessa 18 - 22 aikalisän jälkeen saatiin pallo pois ja tilanne rauhoittui.

Nean syöttövuorolla tuli enemmän täi vähemmän suoria ässiä viisikappaletta ja siirryttiin johtoon 22 - 23.

Loput syöttikin Iida erän loppuun.

Kolmas erä meidän hallintaa neljän viiden pisteen marginaalilla kaiken matkaa.

Kylläkin KJV kävi johdossa 17 - 20 jolloin Henna Pollari syötti kaksi ässää ja vielä pallon poisoton jälkeen oli Iidan näytöksen vuoro kuusi syöttöpistettä meille ja voitto kotiin 3 - 0

Tiukka viikonloppu takana ja vielä 27 pakkasta kotiintullessa...