Julkaistu: 21.01.2019 00.00

Sunnuntaina tuli vieraat Alahärmästä Olli Kunnarin pitäjästä, edelleen nuorten pelipassin tyttöjä niinkuin meidänkin joukkue poissaolojen jälkeen.

Molemmat Hennat olivat estyneitä.

Kaikille pelipaikoille kuitenkin valikoimaa kun keskipelaajia oli kaksi paikalla.

Saman kaavan mukaan ottelu jälleen käyntiin, vastustaja syöttää normi leijaa ja meillä pientä haparointia jolloin ei päästä kunnon hyökkäyspaikoille.

2 - 6 oma aikalisä jossa asiana herääminen taas peliin.

Takaa ajossa saavutettiin vastustaja 8 - 8 tilanteessa josta vähitellen ote siirtyi meille, ei kylläkään rullannut peli vapautuneesti vieläkään.

Oltiin tilanteessa 21 - 12 ja kaikilla hyvä mieli, erä tulossa omilla suorituksilla ja vastustaja tietysti hiukan auttoi virheillään.

Ihan kintereille kuitenkin päästettiin vastustaja erän lopussa. Erä meille 25 - 23

Toinen erä hyvin tasaista koko erän matkan aikalisään asti 16 - 20 naapuri jo hieman karussa.

Tavoitettiin hieman 21 - 23 josta erä Alahärmään 23 - 25 Erän lopulla vastustaja sai neljä pistettä meidän haparoinnista.

Kolmannessa vastustaja piti meitä syötöllään ahdingossa vieläkin enemmän kuin aiemmissa erissä, erä vastustajalle 19 - 25

Neljänteen erään vaihtoja, Nea Iidan kanssa keskipelaajiksi ja aivan uudella asenteella porukka kentällä.

Iloista suorittamista kaikilta paikoilta ja erä vakuuttavasti meille 18 - 25.

Viides erä jatkui meidän hienoisessa takaa ajoasemassa, kintereille tultiin vasta 10 - 11 tilanteessa ja tasoihin 13 - 13 tästä vieraille ottelu meidän virheiden avittamana 13 - 15

Keskipeli meillä kestää näillä tehoilla verailun muihinkin joukkueisiin, mutta laitapelaamisesta emme saaneet oikein pisteitä tehdyksi kuin ajoittain.

Parhaita pistenikkareita Iida keskeltä + syötöt (palkittiin ansioista) 19 ja Nea laita, keski ja syöttöpaikoilta 18

La Vaasaan A - tyttöjen turnaus ja su 27 .1 Kortesjärvelle kakkossarjaa...