Jatkosarjan kotiottelut käyntiin
Julkaistu: 15.01.2019 00.00

Sunnuntaina Liikuntakeskuksen saliin saapui vieraita Vaasasta Kiisto 2, jota aiemmin ei oltu kohdattu.

Ottelu käyntiin perinteisen huonolla eränalulla, suorien virheiden ja "nukahdusten" saattelemana Kiisto karkuun 2 - 8, jossa meidän aikalisä. Näihin pisteisiin oli annettu vastustajalle kuusi pistettä omilla virheillä, karmeaa..

Tuossa vaiheessa oli jo vaihdettu pelaajia ja muuten yritetty herättää joukkuetta.

Pikkuhiljaa olotila rauhoittui ja suoritukset parani. Varsinainen ryhtiliike erään tuli Henna Pollarin syöttövuorolla, yhdeksän pisteen putki, suuri osa erinnäköisiä ässiä.

Tasoihin tultiin 11 - 11 tilanteessa josta meidän hallintaa erän loppuun, 25 - 18

Toisessa erässä ilmeet olivat jo helpottuneita ja pisteitä tehtiin nyt jo laajemmalla rintamalla. Meidän karku alkoi varsinaisesti 8 - 5 tilanteesta, onnistujia Hennat, Satu ja vastaanotto. Samoin lukemin 25 - 18 meille.

No niin, sitten se erä jolloin aletaan luuleen että homma on hoidossa tilanne meille 12 - 7 ja vastustaja alkoi pelaamaan eri tasolla. Vastustaja tuli tasoihin 21 - 21 tilanteessa, josta tasatahtiin vuoroin eräpallossa ja Kiisto erän vei 27 - 29 ratkesi omaan virheeseen.

Neljänteen vaihtoja Ella keskelle ja Nea passariksi, ja Iida vaihdosta oudommalle paikalle laitaan, kun ei oikein pallot kuolleet.

Kiiston syöttö vaikeutui huomattavasti, joiden kanssa meillä vaikeuksia.

Tasaista vääntöä 22 - 23 tilanteeseen, josta Kiisto hyökkäsi käsistä loput pisteet.

Pikkuerässä taas virheitä pois, joita kuitenkin viisi mukaan mahtui. Sadun vaihto Saraan ja Julia Iidan paikalle takapassariksi, jolloin Nea saatiin hyökkäyspuolelle.

Jännää 11 - 11 tilanteeseen, jossa sitten muutama hyvä syöttö ja torjunta käänsi ottelun meille erä 15 - 11 ja voitontanssit päälle.

Meiltä palkittiin ansaitusti Henna Pollari.

Su 20 pv klo 13.00 alkain vieraaksi Alahärmä ennalta tuntematon joukko.