Lentopalloa vatsantäydeltä
Julkaistu: 26.11.2018 00.00

Otsikon mukaisesti viikonloppuna tytöt saivat pelata lentopalloa täyslaidallisen.

Lauantaina matkattiin Peräseinäjoelle A - tyttöjen pooliturnaukseen jossa vastassa jälleen Nurmon joukkueista tuttu porukka. Uusia tuttavuuksia Soinin Tiikerit ja Vaasan Kiisto.

Nurmo tunnettiin entuudestaan ja pelimme hyvin uomissaan heti alusta alkain, joten ensimmäinen erä meille.

Toinenkin aivan otettavissa, mutta Nurmo korjasi tämän.

Kolmas pikkuerä tasaista yhteentoista pisteeseen saakka, jossa pienimuotoinen "jäätyminen" ratkaisupaikoissa ja vastustajalla hiukka onneakin mukana.

Meidän kokonaisuutta hankaloitti porukan vähyys, libero ja yksi vaihtopelaaja käytössä.

Toisessa pelissä Soinia vastaan edelleen meiltä selkeää pelaamista tuonne kahdenkymmenen pisteen paikkeille jossa vastustajalle sattui taas joukkueen paras syöttäjä syöttöruutuun.

Hyvillä syötöillä otti meiltä hyökkäysaseet aika vähiin.

Molemmat erät Soinille 25 - 22 ja 25 - 19

Viimeisessä pelissä vastassa Kiisto Vaasasta entuudelta tuntematon joukkue. Passari pelasi nopeaa laitapeliä jossa oli tietysti heillä omat riskinsäkin.

Eka erä hyvin käyntiin taasen, johdettiin erää pitkälle ( 22 - 19 ) jossa vaiheessa sama tilanne kuin Soinipelissäkin . Hyvillä syötöillä otti meidän vaihtotilanteessa (passari kakkospaikalta liikkeelle) laitahyökkääjän pois pelistä ja saivat torjumalla meitä pois raiteilta.

Ei saatu enää pisteitä erä Kiistolle. Toistakin erää johdettiin 15 - 10 Vasama tuli tasoihin 17 - 17 tilanteessa.

Tämän jälkeen Vaasa alkoi mennä menojaan, pian tilanne 18 - 22 jonka jälkeen emme saaneet enää pisteitä aikaiseksi. Jälleen paha syöttäjä sattui vastustajan rotaatiossa erän loppuun.

Kokonaisuutena tällä kokoonpanolla rento omantasoinen suoritus vaikkei voittoja nyt tullutkaan.

Sunnuntaina Nurmo 1/PH..

Hiukan askarrutti sunnuntain peliin tyttöjen vireystaso ottelun alla, nyt kuitenkin jo paremmin porukkaa käytösä.

Liikkeelle sillä kuusikolla josta tämä meidän voittaminen parivikkoa sitten alkoi.

Turha pelko tytöt valmiina otteluun ja meidän hallinnassa eka erä maaliin asti 25 - 16 kaikki hyvin.

Toinenkin erä hyvin käyntiin ( 18 - 12 ) josta tilanteesta otteisiin huolimattomuutta ja aika mystinen hallinnan "lässähtäminen". Nurmon ei tarvinut esittää mitään sen ihmeellisempää. 21 - 25 vieraille.

Kolmas erä umpisurkeaa, siitä ei sen enempää 9 - 25. Näihin kahteen erään omilla virheillä vastustajalle 19 pistettä.

Neljänteen erään aivan uusi kuusikko kentälle, halu tuntui olevan kaikilla näyttää parempaa osaamista.

Julia passariksi, Nea laitaan ja kaikille virtapiikki tekemiseensä.

Nean ja Julian syötöillä ote meillä koko erän ajan 25 - 21 nyt vastustajalta meille yhdeksän pistettä suorilla virheillä.

Viidenteen taas tietysti korostus omien suorien virheiden merkitys. Pallo varmasti naapurin puolelle ja torjutaan piste meille ja se toimikin.Iida ja Ella laitapelaajien avulla usein pallon tiellä.

Kenttä järjestyksessä Julia lähti kakkosesta jotta saatiin heti hyvävireinen syöttäja ruutuun meiltä.

Pian oltiinkin karussa 9 - 1 joka on kyllä ratkaisevaa pikkuerässä.

Pisteet täytyi kuitenkin tehdä omilla suorituksilla, vastustaja antoi vain kolme omilla virheillä.

Kentän "kunkut" tai prinsessat olivat Nea 18 pist. ja Julia syötöillään...

Viides meille 15 - 5 ja voitontanssit päälle.