Tule haastamaan kansanedustaja Juha Pylväs kympille!
12.9.2018 10:32 Uutiset / Seuran etusivu

Tule haastamaan kansanedustaja Juha Pylväs polkujuoksuun 10 kilometrin matkalle! Viimeiset ennakkoilmoittautumiset otetaan vastaan tänään, ilmoittaudu mukaan nyt!

Tule haastamaan kansanedustaja Juha Pylväs polkujuoksuun 10 kilometrin matkalle! Viimeiset ennakkoilmoittautumiset otetaan vastaan tänään, ilmoittaudu mukaan nyt!

Ylivieskan Trail Run lauantaina 15.9. Ylivieskan Törmälässä. Tapahtuman startti klo 12. Kisakanslia avautuu klo 9. Ylivieska Trail Run järjestetään jo kolmatta kertaa.

Kokoperheen ulkoilutapahtumassa on matkavaihtoehtoina poluille, 5 km, 10 km sekä 16 km.
Matkan voi kiertää Retkisarjassa, jossa ei ole ajanottoa lainkaan.

Tapahtumapaikalla paljon muutakin toimintaa, mm. lapsille on tarjolla: lapsiparkki ja Muumipolku. Urheilukauppiaat tuovat myös oman tarjontansa esille. Urheilu ja Lelun kautta tarjolla Salomonin maastojuoksukenkiä käyttöön sekä Hokan edustajalla omanmerkin tuotteen halukkaille.

Osallistumismaksu 10.3. - 11.9. välisenä aikana. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtumapaikalla jälki-ilmoittautumishinnoin.
Osallistumismaksuun kuuluu keittolounas tapahtuman päätteeksi!

  • 5 km t ja p (2002 tai myöh. synt.) = 10 €
  • 10 km naiset ja miehet kilpasarja = 25 €
  • 16 km naiset ja miehet kilpasarja = 30 €
  • 5 km, 10 km ja 16 km retkisarjat = 25 €
  • Jatkopolut Vanahassa Navetassa = 20 €
    • Paikkoja rajoitetusti. Ilmoitamme jos Jatkopolut on loppuunmyyty (tällä nettisivulla tiedotteena). Tällöin voit ilmoittautua sähköpostilla (ylivieskatrailrun@gmail.com) varapaikalle. Mahdollisia varapaikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
    • Jos olet ilmoittautunut Pohjanmaan polkujuoksu cupiin ja haluat lunastaa paikan Jatkopoluilta, ei hätää!! Ilmoittautu Ylivieska Trail Runiin normaalisti, mutta ilmoitaudu vain jatkopoluille ja maksa siitä 20 €. Lisätietoja kohtaan maininta ppjc.

Kpo tarjoaa asiakasomistajilleen 10% alennuksen tapahtumaan (ei jälki-ilmoittautumisessa). Ilmoita s-kortin asiakasomistajanumero alennuskoodi tai alennusnumero kohdassa ja vähennä alennus Ylivieska Trail Runin hinnasta (ei Jatkopoluista). Jos käytössäsi on alennuskoodi, niin ilmoita se samassa kohdassa ja toimi alennuskoodisi tarjoaman etuuden mukaisesti.

Täytä ilmoittautumislomake ja maksa osallistumisesi Ylivieska Trail Runiin ja/tai Jatkopoluille seuraavilla tiedoilla.

Ylivieskan Kuula FI75 5534 0520 0010 60

Viite: oma nimi ja Ylivieska Trail Run

Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä (Smartum ja Edenred). Maksaessasi liikuntaseteleillä, ole yhteydessä Krista Palolaan, 044 2391 888 tai krista.palola@ylivieskankuula.fi

Tervetuloa mukaan syksyn hauskimpaan koko perheen ulkoilutapahtumaan!


   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Toukokuu   »
Kategoriat