Vuosikokouksessa palkittiin menestyneitä urheilijoita
14.12.2017 10:03 Uutiset / Seuran etusivu

Seura halusi muistaa menestyneitä urheilijoita, ja seuran puuhamiehiä hienoista saavutuksista ja seuran eteen tehdystä työstä.

Keskiviikkona 13.12. järjestettiin seuran vuosikokous ja Puurojuhla. Väkeä saatiin paikalle sopivan kokoinen joukko, juuri sen verran mitä Liikuntakeskuksen kokoustilaan mahtui.

Puurojuhlassa vuosikokouksen jälkeen palkittiin menestyneitä urheilijoita ja talkoolaisia.

Vuoden urheilija: Anna-Kaisa Saari
Vuoden nuori urheilija: Oona Kiljala
Vuoden valmenaja: Maija Järvelä
Vuoden joukkuevalmentaja: Erno Hautamäki
Ryhtityttö: Enni-Sofia Saari
Ryhtipoika: Juho Matola

Menetyksestä palkittiin:
Timo Särkiniemi (ammunta)
Anna-Kaisa Saari (hiihto ja maastojuoksu)
Leena Saari (yleisurheilu)
Jarmo Nivala, Rolf Helander ja Risto Oja (hiihtosuunnistus)

Talkoolaiset ovat tehneet äärettömän hyvää ja raskasta työtä seurassamme. Tunteja voi tänäkin vuonna laskea satoja, joita he ovat tehneet seuramme eteen. Tänä vuonna vuoden talkoolaisina palkittiin:
Asto Myllylä
Marko Sorvisto
Pekka Rajaniemi
Hannu Kariniemi


Vuosikokouksessa palkitut, vasemmasta reunasta Juho Matola, Hannu Kariniemi, Maija Järvelä, Pekka Rajaniemi, Oona Kiljala, Asto Myllylä, Jarmo Nivala ja Timo Särkiniemi.

Vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat, Seuran puheenjohtajana jatkaa Kari Yli-Hallila, joka valittiin viime vuoden kokouksessa pestiin kahdeksi vuodeksi. Erovuorossa olivat Väinö Haapakoski ja Jussi Kujala. Erovuoroiset Väinö ja Jussi jatkavat seuran johtokunnassa.

Seuramme liikuntalajit ja jaostot pysyivät samoina, mutta joidenkin jaostojen kokoonpanoihin tuli hiukan muutoksia. Ammuntajaoston puheenjohtajan tehtävät jättää Esko Pylväs ja uutena puheenjohtaja aloittaa Kai Haarala. Hiihtojaoston puheenjohtajan paikalle astuu Erkki Mustola ja Tarmo Hirvelä keskittyy jatkossa lasten hiihtokouluun ja muihin jaoston tehtäviin.

Jäsenmaksuihin kokouksessa tehtiin muutoksia. Vuoden 2018 alusta Aikuisten jäsenmaksu on 20€, nuorten alle 18-vuotiaiden 10€. perhejäsenmaksu 40€, yhteisöjäsenmaksu 40€ ja ainaisjäsenmaksu 100€.
Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat jäsenkortit, joilla saa paikallisista yrityksiä alennuksia ja etuja. Ilman jäsenyyttä jäsenkortti maksaa 25€. Kunniajäsenet valitaan viiden vuoden välein. Kaikkien jäsenten tiedot tarvitaan myös jäsenrekisteriin ja perheestä täytyy saada jokaisen tiedot, jolle jäsenyys kuuluu.

Kokous hyväksyi pääseuran ja kaikkien jaostojen talousarviot ja toimintasuunnitelmat tulevalle vuodelle.

Vuosikokouksen 2017 Pöytäkirja 13.11.2017.pdf

Liikevaihto jaostottain
Ammuntajaosto4 650,00 €
Hiihtojaosto14 180,00 €
Koripallojaosto13 500,00 €
Lentopallojaosto10 200,00 €
Pesäpallojaosto219 060,00 €
Suunnistusjaosto10 300,00 €
Yleisurheilujaosto23 000,00 €
Pääseura176 360,00 €
Koko seura471 250,00 €   
Lisää uutisia
Ylivieskan Kuula
«  Joulukuu   »
Kategoriat