Kuulan Pyöräilyjaoston kyselyn tulokset!
Julkaistu: 03.11.2022 08.48

Kuulan Pyöräilyjaoston kyselyn tulokset!


Järjestimme vastikään lyhyen nimettömänä toteutetun kyselyn, jolla kartoitimme ylivieskalaisten kokemuksia pyöräilyjaoston toiminnasta ja odotuksista tulevan osalta. Jaan tässä videolla kyselyn tulokset.

Kuten huomaatte, puhutaan Ylivieskan mittakaavassa hyvin pienen jaoston toiminnan pyörittämisestä. Mutta vaikka toiminta on ollut pienimuotoista, tulee toiminnan vetäjille ja niille harvoille aktiiviosallistujille turhan raskas vastuu olla osallistumassa. Olemme kuitenkin halunneet pitää toimintamme jatkuvana ja olemme ylläpitäneet ajatusta myös toiminnan kehittämisestä. Nyt on tilanne se, että kaikkeen ei vain riitä paukut, joten uusia tekijöitä kaivataan puikoihin vuoden 2023 alusta alkaen. Mikäli uusia tekijöitä ei saada mukaan, toiminta on vuoden 2023 tauolla.

Ne henkilöt, jotka jättivät yhteystiedot kyselyn kautta, tulemme olemaan teihin yhteydessä lähipäivinä. Muille toiminnan ylläpitämisestä kiinnostuneille: ottakaa tämän viikon aikana (6.11. mennessä) yhteyttä, niin aletaan suunnittelemaan tulevia askelmerkkejä.

Sydämelliset kiitokset vielä kaikille kyselyyn vastanneille sekä ihan kaikille, jotka ovat mukana toiminnassamme, tai tukevat toimintaa myös muilla tavoin esimerkiksi julkaisuistamme tykkäilemällä tai tietoa edelleen levittämällä.

Tähän julkaisuun saa hyvin mieluusti myös jakaa ajatuksiaan ja kommenttejaan!

Terveisin

Ylivieskan Kuula pyöräilyjaosto

puheenjohtaja

Piia Jylhä


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7