Osallistu kyselyyn ja kerro ajatuksesi vapaaehtoistyöhön osallistumisesta!
PyöräilyJulkaistu: 11.04.2022 08.47

Osallistu kyselyyn ja kerro ajatuksesi vapaaehtoistyöhön osallistumisesta!

Mikä vapaaehtoistyössä kiinnostaa? Miksi vapaaehtoistyöhön lähdetään mukaan ja millaisia ovat parhaimmat - ja kenkuimmat mieleen painuneet kokemukset? Kerro sinäkin oma kokemuksesi tai mielipiteesi, miksi urheilutapahtumissa vapaaehtoistyössä toimiminen kiinnostaa tai ei kiinnosta sinua! Vastaukset käsitellään nimettöminä. Tuloksista tehdään yhteenveto myöhemmin myös Ylivieskan Kuulan sivulle ja kaikki yhteystietonsa jättäneet osallistuvat arvontaan.

Tästä linkistä pääset suoraan kyselyyn: https://forms.gle/LYkd8gTrrv8DAgD46

Kysely liittyy Piia Jylhän Lapin AMK liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen 2. vuoden työharjoitteluun liittyvänä tehtävänä. Kyselyssä kartoitetaan vapaaehtoistyöhön osallistumisen motiiveja, kokemuksia ja kehitysajatuksia osallistujien itsensä kokemuksia keräämällä.

Kysely on toteutettu Google Forms-alustalla ja se koostuu viidestä alkukartoituskysymyksestä ja 12 kysymyksestä. Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 17.4.2022 asti.

Yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvotaan pieniä tuotepalkintoja, jotka ystävällisesti luovuttaa NUTS. Facebook, Instagram, Google tai mikään muukaan taho ei ole osallisena arvonnassa. Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan jälkeen muita käyttötarkoituksia varten, vaan ne tuhotaan.

Jos kaiken tämän jälkeen yhä jokin jäi askarruttamaan, voit ottaa yhteyttä kyselyn tekijään Piia Jylhään jylhapiia@gmail.com.