Kuulattaret säilyttivät paikkansa naisten ykköspesiksessä
Julkaistu: 13.08.2018 00.00

Kuulattaret säilyttivät paikkansa naisten ykköspesiksessä

Kuulattarien kausi paketoitiin lauantaina, kun viimeisessä ottelussa vastassa oli Vaasan Mailattaret. Peli kuvasti hyvin koko Kuulattarien kulunutta kautta: välillä tulee onnistumisia laajalla skaalalla ja omalla hyvällä pelillä saadaan vastustaja pidettyä nollilla, kun taas välillä taso laskee huomattavasti ja voitto lahjoitetaan vastustajalle omilla virheillä. Ensimmäinen jakso päättyi 8-10 Vaasalle, kun taas toisella jaksolla Kuulattaret pelasivat omaa peruspeliään ja taululle saatiin lukemat 8-0. Supervuoro Vaasalle 0-1. Loppu hyvin, kaikki hyvin kun tappiosta huolimatta Kuulattaret varmistivat sarjapaikkansa naisten ykköspesiksessä myös kaudella 2019.

Kuulattarien lopullinen sijoitus naisten ykköspesiksen runkosarjassa oli yhdeksäs. Joukkueen tavoitteet olivat kauden alkaessa korkeammalla, mutta kaikkien käänteiden jälkeen sijoitukseen ollaan tyytyväisiä. Sarjapaikka haluttiin säilyttää suoraan ja siinä onnistuttiin.

Kulunut kausi oli Kuulattarille vaiherikas. Talven harjoituskauteen mahtui haasteita ja runkosarjan peleissä pelin taso ailahteli. Peleistä saalistetut voitot olivat pitkälti kahden pisteen voittoja, joten sijoitus laski tämän myötä sarjataulukon loppupäähän. Pelaajat ovat myös pelaamisen ja treenaamisen lisäksi kantaneet läpi vuoden kovasti vastuuta joukkueen yhteisistä asioista, joten töitä on tehty urakalla. Haasteista huolimatta taisteluilme on säilynyt läpi kauden ja hyvä yhteishenki on kantanut joukkuetta eteenpäin.

Kesän aikana Kuulattarien peleissä nähtiin komeita onnistumisia, riemukkaita tuuletuksia ja suuria tunteita. Kokoonpano säilyi pitkälti samana koko kesän ja jokainen joukkueen jäsen oli tärkeä osa kokonaisuutta. Kaiken kaikkiaan kaudesta käteen jäi valtavasti tärkeää kokemusta tulevaisuutta ajatellen! Tänä kesänä tahto todellakin ratkaisi! Nyt on aika hengähtää hetki, juhlistaa ansaitusti joukkueen kesken kauden päätöstä ja sitten suunnata ajatuksia uuteen kauteen.

Kuulattaret haluavat lämpimästi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, joukkueen toimihenkilöitä, pelitapahtumien talkoolaisia, omia kotijoukkoja ja erityisesti kannattajia, jotka ovat jaksaneet kannustaa vaikeinakin hetkinä! Ilman teitä, ei ois meitä. Kiitos!

Seuran uusimmat