King Meal -turnaus 2022Ylivieskan Kuula järjestää King Meal -turnauksen toukokuussa. Perinteinen pesäpallojunioreiden kevätturnaus pelataan Ylivieskassa 21.-22.5.2022. Sarjat ovat tutut G-junioreista D-junioreihin.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Löydät alta turnaukseen liittyviä dokumentteja:

Tulospalveluohje_v2.docx

King Meal turnauksen säännöt 2022.docx

King Meal turnauksen vastuuhenkilöt.docx

King Meal -turnaus 2022 ottelu- ja tuomariohjelma.xlsx

Kentät:

Suvanto tekonurmi ja Suvanto hiekka, Koskipuhdontie 28

Kataja, Katajantie 23

Kaisaniemi, Kuusitie 6

Kivioja, Kiviojantie 16

Safarin tekonurmikenttä, Salmiperäntie 2

Taanila, Opinportti 1

Osallistumismaksut:
G-juniorit 100€/joukkue
F-juniorit 120€/joukkue
E- ja D-juniorit 150€/joukkue
Lisäksi jokainen joukkue tuo turnaukseen uuden pelipallon.

Jokaisessa ottelussa kotijoukkueeksi merkitty joukkue nimeää omiin otteluihinsa pesä-/takarajatuomarit ja vierasjoukkue nimeää kirjurin ja tulostaulun hoitajan.

E- ja D- ikäisten turnauksessa jokainen joukkue pelaa neljä alle tunnin pituista ottelua. G- ja F-junioreiden turnauksessa otteluiden määrä on 3 ottelua/joukkue.

Turnauksen ruokailu järjestetään Päivärinnan koululla (Koulukatu 2). Ravintola King Meal antaa osallistuville joukkueille myös edullisia ateriatarjouksia.

Turnauksen tulospalvelu toimii osoitteessa https://www.pesistulospalvelu.fi/ottelut/85/1915. Turnauksen aikana sieltä on helppo seurata turnauksen etenemistä. Jotta tulospalvelu toimii mahdollisimman reaaliaikaisesti, jokaisen ottelun kirjurin on tärkeää ilmoittaa ottelun tulos HETI OTTELUN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN tekstiviestillä tulospalvelunumeroon, joka löytyy kentältä kirjurin ohjeista sekä turnaussivulta tulospalveluohjeista. Tarkista ennen ilmoittamista kumpi on kotijoukkue ja kumpi vierasjoukkue että tulos tulee ilmoitettua oikein! Pöytäkirjat on tulostettu ennakkoon ja alkusarjojen jälkeen sijoitusotteluissa joukkueet tulee merkata niihin käsin oikeinpäin. Näet pesistulospalvelusta oikean järjestyksen (järjestys riippuu edeltävistä peleistä).