King Meal -turnaus 2023

Pesisjunioreiden King Meal -turnaukseen on ilmoittautunut tänä vuonna 67 joukkuetta. Turnauksessa on sarjat G-, F-, E- ja D-junioreille. Lauantaina 13.5. F- ja D-junioreiden sarjoihin on ilmoittautunut 30 joukkuetta. Helatorstaina 18.5. ovat vuorossa G- ja E-junioreiden 37 joukkuetta.

King Meal -turnauksen otteluohjelma löytyy osoitteesta https://www.pesistulokset.fi/ottelut/sarjat#organizer:4,season:34,region:23,seriestab:0.


Kaksi kenttämuutosta: alkuperäisestä ohjelmasta poiketen lauantaina 13.5. F-tyttöjen Päivärinnan pelit siirtyvät Safari 3 kentälle ja torstaina 18.5. G-junioreiden pelit Kiviojalta siirtyvät Kaisaniemen kentälle. Otteluohelma on päivitetty tulospalveluun kenttien osalta.


Jokainen joukkue tuo turnaukseen yhden uuden pelipallon. Turnauksen järjestäjä nimeää otteluihin peli- ja syöttötuomarin. Jokaisen ottelun kotijoukkueeksi nimetty joukkue nimeää kirjurin ja tulostaulunhoitajan, vierasjoukkue nimeää kakkos-, kolmos- ja takarajatuomarin.

Reaaliajassa toimivan tulospalvelun varmistamiseksi joukkueilla on tärkeä rooli. Ottelun tuloksen ja pöytäkirjan vahvistaa molemmat joukkueet omilla tunnuksillaan ja omilla laitteillaan, välittömästi ottelun päätyttyä!

King Meal turnauksen säännöt 2023.docx


Kentät:

Suvanto tekonurmi ja Suvanto hiekka, Koskipuhdontie 28

Kataja, Katajantie 23

Kaisaniemi, Kuusitie 6

Kivioja, Kiviojantie 16

Safarin tekonurmikenttä, Salmiperäntie 2

Taanila, Opinportti 1

Päivärinta, Koulukatu 2

Etukäteen varattu turnausruokailu tapahtuu Päivärinnan koululla. Ravintola King Meal antaa osallistuville joukkueille edullisia ateriatarjouksia.


Lisätietoja turnauksesta antaa Jussi Kujala 044 5461720, pesisturnaus@gmail.com