8
KES
17.00
PesäKuula NYP, Naisten Ykköspesis

PesäKuula NYP - Siilinjärvi  0 - 1

Ronkaalan pesäpallokenttä, Haapajärvi

Perhepeli Ronkaalassa

Huomenna pelataan naisten Ykköspesiksen ottelu Jokilaakson PesäKuula vs Siilinjärven Pesis Haapajärven Ronkaalassa klo 17 alkaen.

Siipettäret on aloittanut kauden vahvasti ja napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin, vaikka pelinjohtajien ennakkoarvioissa sitä veikattiin lohkon häntäpäähän. Joukkueen lukkarina pelaa viime kaudella Kuulattarien riveihin kuulunut Vilma Järvinen. PesäKuula kaatoi edellisessä pelissä sarjan ennakkosuosikki Lipon ja on saanut vahvan vireen peliinsä. Jatkuuko hyvä vire? Tule paikan päälle katsomaan.

Peli on perhepeli, johon PesäKuula kutsuu perheet osallistumaan. Peliin on myynnissä perhelippu, joka kattaa sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle lasten kanssa. Lipun hinta on 16€ ja tästä saa 2€ alennuksen S-etukorttia esittämällä.

Pelin lisäksi perheen lapsille on tarjolla pomppulinna ja onpahan Kunnari Kettukin luvannut tulla paikalle lapsia moikkaamaan.

Muutenkin katsomossa nähdään paljon lapsia, kun Haapajärvellä järjestettävän alueleirin pelaajat osallistuvat peliin, jonka tauolla palkitaan leirin tsemppareita, leirin aikana kehittyneitä pelaajia ja leirillä onnistuneita tuomareita.

Peliin kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin, sillä Leijonien tämän kevään ja ensi kauden Dallas Starsin pelaaja Arttu Hyry on jakamassa nimmareita klo 16 alkaen.

Lisäksi pelissä suoritetaan arvonta, jonka pääpalkintona on Veikon Kone Haapajärven lahjoittama 100€ lahjakortti. Muina voittoina mm. PesäKuulan pelaajien käytössä olevia tennissukkia.

Tervetuloa viihtymään pesiksen pariin Ronkaalaan!

Liput:

Aikuiset 10€

Eläkeläiset/Opiskelijat 8€

Perhelippu 16€ (2 aikuista lasten kanssa)

S-etukortilla -2€

Alle 18v ilmaiseksi

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7