Naisten Ykköspesis, Naisten Ykköspesis

Kirittäret - Kuula   2 - 1

Jyväskylä

Sarja-avauksesta mukaan tärkeä piste

Kuulattaret avasi Ykköspesiskauden vieraspelillä Jyväskylän Hippoksella Kirittärien vieraana. Pelinjohtajien kauden ennakkoarvioissa Kirittärien joukkue oli rankattu pohjoislohkon kakkoseksi ja Kuulattaret lohkon peräpäähän.

Ensimmäisellä jaksolla Kuulattaret näyttivät, etteivät ole uudella sarjatasolla pyytelemässä anteeksi. Nea Tuikan läpilyönti takakentältä avasi juoksuhanat ensimmäisessä vuoroparissa. Kun lisäksi joukkueessa Seinäjoen Maila-Jusseista kaksoisedustukselta pelaava lukkari Tea Santahuhta piti vastustajan etenijät kurissa, jakso voitto lipui Kuulattarille ansaitusti lukemin 4-7.

Toisella jaksolla usko omaan omiin perussuorituksiin hieman hiipui ja kun ulkopelissä annettiin vastustajalle muutama juoksu helposti, niin Kuulattarien sisäpeli meni lukkoon. Jakso Kirittärille 5-2.

Supervuoroparissa Kuulattaret eivät saaneet rakennettua kolmostilannetta. Ja kun vastaavasti Kirittäret onnistui omalla tasoittavalla vuorollaan juoksun tekemään, päättyi peli Kirittärien voittoon 2-1.

Ottelussa Kuulattarista palkittiin Jenni Matola ja Tea Santahuhta.