14
ELO
15.00
Miesten suomensarja, Runkosarja

Kuula - Muhos  

Suvannon pesäpallokenttä

Kuulan miehet lähtevät lyömään kapuloita pudotuspelijoukkueiden rattaisiin viimeisissä otteluissa

Ylivieskan Kuulan miesten suomensarjajoukkue rutistaa kauden kolme viimeistä otteluaan neljään päivään. Viikonloppuna edessä kaksi kotipeliä, kun Muhoksen Pallo-Salamat ja Simon Kiri saapuvat Suvannolle vieraaksi. Ylivieskalaisten kausi päättyy 17. elokuuta Haapajärven Pesä-Kiilojen vieraana.

Kuulaa ei tänäkään vuonna nähdä pudotuspeleissä, sillä heikko alkukausi söi mahdollisuudet tavoitella paikkaa neljän parhaan joukkossa. Ensimmäisestä viidestä ottelusta Kuula otti vain kaksi pistettä, seuraavasta kymmenestä kamppailusta ylivieskalaiset napsivat puolestaan 18 pistettä. Pelinjohtaja Pyry Haapakoski löytää selkeän syyn, miksi peli ei kulkenut alkukaudesta.

– Kyllä se näkyi, että keväällä ei päästy tekemään riittävästi yhteisharjoituksia rajoitusten vuoksi. Muutaman kuukauden tauko näkyi erityisesti kokeneimpien pelaajien otteissa. Nyt, kun on saatu pelata yhdessä, niin otteet ovat parantuneet sitä mukaan.

Vaikka pelillistä panosta Kuulalla ei jäljellä olevissa peleissä ole, haluaa joukkue silti tehdä kiusaa erityisesti pudotuspeleihin meneville Pesä-Kiiloille ja MuPSille.

– Varsinkin Muhos-peliä odotan tosi innolla. Alkukaudesta meillä oli kova ja tasainen vääntö Muhoksella, jossa hallinta vaihteli puolin ja toisin. Räpylävarmuus ratkaisi voiton lopulta Muhokselle supervuoroparissa. Tarkoitus on lyödä pudotuspeleihin meneville joukkueille kapuloita rattaisiin ja pelata täysillä loppuun asti, Haapakoski sanoo.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista