Ryskyarpajaisten  pääpalkinnon luovutus
SeuraJulkaistu: 14.12.2021 09.03

Ryskyarpajaisten pääpalkinnon luovutus


Pääpalkinnon traktori mönkijän voitti Osmo Rantala Muuramesta ja Hirsilato meni Sieviin Seppo Salonsaarelle.

Kuvassa mönkijän ohjaimissa voittaja Osmo Rantala. Keskellä Mika Siermala ja Henri Lumiaho K-Ojan Raudasta ja vasemmalla Väinö Haapakoski Ylivieskan Kuulasta.

Kaikille arpajaisten 40 voittajalle on soitettu ja ilmoitettu miten ja mistä voiton saa lunastaa.

Arpoja oli myynnissä 4000 kpl, joista myytiin 3854 kpl. Koronan vuoksi arvat myytiin lähialueelle ja myyntiin osallistui kiitettävästi koko Ylivieskan Kuulan väki. Puolet arvoista myytiin yksittäismyyntinä ja toinen puoli lähialueen tapahtumissa ja kauppaliikkeissä.

Ryskyarpajaiset järjestettiin nyt 7 kerran. Aina on ollut pääpalkintona traktori tai traktorimönkijä. Kolme kertaa päävoitto on ollut uusi traktori, kahdesti käytetty ja kahdesti uusi traktori mönkijä. Päävoittoja on mennyt Ouluun, Raaheen, Iihin, Ylivieskaan, Sieviin, Kannukseen ja nyt Muurameen.

Myös hyväntekeväisyyttä Ryskyarpajaisilla on tuettu Kaikkiaan 19700€:lla. Tuki kohteita on ollut: Lastensairaala, Oulaisten sairaalan synnytysosaston kätilöt, Ylivieskan kirkon rakennusrahasto, Pelastakaa Lapset aluejärjestö ja vähävaraiset lapset liikunnan tukeminen seurakuntien kautta.

Kuva Miro Naukkarinen

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7