Hietanen neliottelun voittoon Oulussa
TelinevoimisteluJulkaistu: 16.03.2024 15.41

Hietanen neliottelun voittoon Oulussa


Kuulan viime vuoden paras urheilija Helmi Hietanen aloitti kisakauden vahvasti. Hietanen voitti G-luokassa hypyn, nojapuut ja puomin. Permannolla tuli viides sija. Marraskuun lopulla repeytynyt kyynärnivelen nivelside on vaikuttanut harjoitteluun paljon. Tapaturmasta toipumiseen menee yleensä 3-6 kk ja näillä tuloksilla näyttää siltä, että toipuminen on edistynyt hyvin.

B-luokka nuoremmissa voimistelivat Viola Konu, Lilia Hiltunen ja Jessi Säilynkangas. Palkintosijat menivät Oulun Pyrinnön voimistelijoille. Ylivieskalaisista parhaiten voimisteli Jessi Säilynkangas sijalle 10. Tytöt ovat Rubiinit-ryhmässä ja heitä valmentavat Fiina Oja, Noora Haapakoski, Halla Salmela, Sofia Rättyä, Miro Naukkarinen ja Nina Hietanen.

B-lk vanhemmissa kilpailivat Erika Tirri, Miisa Harja, Janita Hakula, Sara Herranen, ja Linnea Eskola. Parhaiten tästä porukasta menestyi Erika Tirri sijalle 7. Tytöt ovat Kvartsit-ryhmässä ja heitä valmentavat Hilda Salmela ja Helmi Hietanen. Linnea on Rubiineissa.

C-lk nuoremmissa kilpaili Malika Akhmetkhanova Rubiinit-ryhmästä. Malika voimisteli hienosti Ii-kategorian pisteet.

C-lk vanhemmissa kilpailivat Kvartsit-ryhmästä Minea Somero, Erin Huumo, Iida Ojala, Siiri Kangas, Iina Jylhä sekä Safiirit-ryhmästä Sonja Löytynoja. Kaikki tytöt voimistelivat todella hienosti. Parhaimpiin tuloksiin ylsivät Siiri Kangas ja Minea Somero IV-kategorian pisteillä.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7