Kuulattarien kapteeniston mietteitä
Julkaistu: 27.03.2017 00.00

Kuulattarien kapteeniston mietteitä

Kuulattarien kapteenisto kaudelle 2017 on nyt valittu. Kapteeniksi valittiin Katri Vesaluoma, joka on ollut osa kapteenistoa jo muutaman vuoden. Varakapteeneina toimivat Sanna Sorvisto sekä uutena joukkueeseen tullut Hanna Muhonen. Leiripäivien lomassa kapteenisto kertoi mietteitään sekä joukkueen että itsensä tämän hetkisistä fiiliksistä:

Joukkueessa vallitsee todella hyvä yhteishenki ja periksiantamaton asenne. Vaikka harjoituskautta onkin varjostanut muutamat loukkaantumiset, on joukkueessa kuitenkin säilynyt hyvä tekemisen meininki läpi talven. Kesän lähestyessä tekeminen reeneissä on muuttunut koko ajan parempaan päin. Kehitystä on tullut niin lajitaidoissa kuin fysiikassa. Kunnon kevättä odotellaan jo kovasti, että päästään ulos treenaamaan. Harjoituskauden edetessä on lisääntynyt myös terve kilpailu pelipaikoista minkä myötä treenimotivaatio on kaikilla entistäkin korkeammalla.

Kapteeni Katri Vesaluoman mukaan uusi sarjataso vaatii joukkueelta tason nostoa ja uskoo, että siihen ollaan valmiita sekä yksilötasolla että joukkueena. Katri toteaa myös, että on kunniatehtävä toimia näin hienon joukkueen kapteenina ja lupaa, että Suvannolla tullaan varmasti näkemään iloista ja viihdyttävää pesistä ensi kesänä.

Kapteenistossa viime vuoden tapaan jatkava Sanna kehuu erityisesti joukkueen ilmapiiriä. Sannan sanoin joukkueesta ei huumoria eikä asennetta puutu ja juuri tämän takia onkin huippua toimia osana juuri tämän joukkueen kapteenistoa. Sanna kokee myös, että tulevaa ykköspesis kautta varten joukkueessa tehdään tosissaan hommia.

Toiseksi kapteenin "kätyriksi" valittu Hanna nostaa myös esille joukkueen hyvän yhteishengen ja kiittelee sitä, kuinka helppo joukkueeseen oli tulla uutena pelaajana. Kapteenistoon valinta yllätti Hannan täysin, mutta on otettu tästä luottamuksesta. Hanna arvelee, että kantavalla ja loputtomalla äänekkyydellä saattaa olla osansa valinnassa.

Energisen kapteeniston johdattamana Kuulattaret jatkavat sinnikästä treenaamista sekä toivovat mahdollisimman lämpimiä kevätkelejä sulattamaan Suvantoa talven jäljiltä!

Seuran uusimmat