E- ja D-tyttöjen talvitreenikausi jo yli puolen välin
E-tytötJulkaistu: 16.02.2024 17.36

E- ja D-tyttöjen talvitreenikausi jo yli puolen välin

Kuluneen talven ajan Ylivieskan Kuulan E- ja D-tytöt ovat harjoitelleet yhdessä ohjatusti kolme kertaa viikossa, osittain jaettuna kahteen porukkaan. Ohjattujen treenien lisäksi jokainen on saanut toteuttaa valmentajien antamia fysiikkaharjoituksia itsenäisesti kotona. Treenaamassa on kulkenut kaiken kaikkiaan yhteensä 24 tyttöä. Tunnelma on ollut siis treenisaleilla tiivis, mutta välillä porukkaa jakamalla kahteen saliin on sopu sijaa antanut. Koossa on hyvä porukka, jolla on kova tahto kehittyä niin pelaajana kuin joukkueena, hauskanpitoa unohtamatta. Tulevalla kaudella meillä on tarkoitus pelata yhteensä kolmea eri sarjaa; E-tyttöjen peli- ja kilpasarjaa sekä D-tyttöjen pelisarjaa. Onneksemme ollaankin saatu myös meidän valmennustiimiin lisää väkeä Ilkan ja Timon lisäksi, kun Jylkän Toni ja Kotikankaan Asta ovat ottaneet vetovastuuta E-tyttöjen pelisarjan joukkueesta.

Talvikauden ensimmäiset testit pidettiin joulukuun alussa, jolloin testattiin mm. juoksunopeutta, fysiikkaa, eri lyöntejä sekä heittämistä. Seuraavat testit häämöttävätkin jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Mukava päästä mittauttamaan talvikauden harjoittelun tuloksia, ja näkemään kehitys tulevissa testeissä. Treenaamisen lisäksi ollaan talkoiltu ja tehty varainhankintaa tulevan kesän pesisleirejä varten sekä osa tytöistä on käynyt myös leireilemässä pesiksen parissa mm. Oulussa ja Sotkamossa. Helmikuun alussa E-kilpasarjan porukka pääsi pelaamaan kaksi harkkapeliä KeKin E-tyttöjä vastaan Kempeleen Ojan Rauta -areenalla. Molemmat pelit päättyi Kuulan voittoon 0-2. Tuntuihan se vaan kivalle päästä pienemmistä liikkasaleista isoon halliin pelaamaan!

Joukkueen taustajoukoilla on vahva tunne, että tulevasta kesästä saattaa tulla kaikkien aikojen pesiskesä! Joten oispa kiva jos hyppäisit meidän messiin ottamalla seurantaan @kuulapesis_edtytot instagramissa. Sinne me päivitellään meidän kuulumisia treeneistä sekä tulevista peleistä.


Otoksia talven harkoista.Nina ja Lilian PesäKuulan Ykköspesisjoukkueesta kävi vetämässä meille pikkujouluharkat joulun alla.Juoksutesteissä jokainen pääsi laittaan tossua toisen eteen!Osa tytöistä kävi Oulun Lippon leiripäivästä hakemassa lisää tietoa ja taitoa omaan tekemiseen.E-kilpasarjan porukka kävi KeKin E-tyttöjen vieraana Kempeleessä harkkapelien merkeissä. Molemmista peleistä voitot kotiin 0-2.


Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7