Kuulan E-tytöt Tenavaleirillä Kankaanpäässä
Julkaistu: 08.07.2023 14.04

Kuulan E-tytöt Tenavaleirillä Kankaanpäässä

Kuulan E-tytöt kävivät pelaamassa valtakunnallisella Tenavaleirillä Kankaanpäässä. Leirillä oli mukana 14 tyttöä ja lisäksi meidän Emma Hakalahti oli lainassa yhteistyöseura Nivala Pesiksellä.

Leirille lähdettiin lauantaina ja välietapiksi otettiin Seinäjoen Ideapark, joka oli tytöille mieleen. Illaksi kohteeseen ja majoittuminen.

Sunnuntain ja maanantain aikana pelattiin alkulohkon viisi peliä, joista saldona kolme voittoa ja kaksi tappiota. Viimeinen peli Janakkalan Janaa vastaan oli tiukka, mutta Janan viimeisen vuoron kirin jälkeen voitto heille. Jana eteni aina pronssipeliin saakka.

Tiistaina ja keskiviikkona pelattiin kolme jatkolohkon peliä. Ensimmäiseksi hävittiin Jyväskylän Kirittärille, toisessa pelissä voitettiin Rauman Fera ja viimeisessä pelissä taisteltiin hienosti tasapeli Porin Pesäkarhuja vastaan, jonka ansiosta pääsimme ylempiin sijoitusotteluihin. Keskiviikon kruunasi Itä-Länsi ottelut, joihin pääsi meidän joukkueesta Minttu Kauppinen. Lisäksi Kuulan ja NiPen yhteisestä kilpasarjajoukkueesta Itä-Länteen valittiin myös Irina Maijala. Ottelutapahtuma oli todella hieno ja peli viihdyttävää. Yleisöä pelissä oli useampi sata ja tyttöjen kannustuksella Minttu ja Irina saivat hienoja suorituksi. Länsi voitti ottelun ja Minttu löi eniten juoksuja lännelle.

Torstain ja perjantain aikana pelattiin viimeiset sijoitusottelut. Kaksi ensimmäistä peliä Hyvinkään Tahkoa ja Siilinjärven Pesistä vastaan kääntyivät tiukkojen tilanteiden jälkeen vastustajille, mutta viimeisessä pelissä Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan laitettiin kaikki peliin ja taisteltiin hieno voitto. Tämän voiton ansiosta saimme pelisarjan 47 joukkueen sarjassa sijan 23.

Joukkueella leiri sujui todella hienosti ja saimme mahtavia onnistumisia kaikille pelaajille. Pelaajat äänestivät joukkueen tsempparipelaajaksi Sanja Vinkin. Joukkueessa pelasivat seuraavat pelaajat Annastiina Mäntykenttä, Eedit Nikula, Elisa Rahja, Enni Haataja, Fiia Niskakangas, Iida Jukka, Jenna Brax, Mette Jaakola, Minea Pylväläinen, Minttu Kauppinen, Oona Haapakoski, Ronja Kokkonen, Sanja Vinkki ja Veera Haapala

Tästä on mukava lähteä jatkamaan pelejä loppu kauteen

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7