Lentopallo junioreiden kausi jatkuu viikonloppuna
LentopalloJulkaistu: 04.11.2023 15.14

Lentopallo junioreiden kausi jatkuu viikonloppuna


Kuulan juniorijoukkueet ovat kaikki saaneet kautensa käyntiin, jokaisella joukkueella on yksi sarjaturnaus takana. D-juniorit olivat ensimmäiset, jotka kauden käynnistivät syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Meiltä löytyy tänä vuonna 3 kpl d-junnujoukkueita, yksi aluesarjassa ja kaksi tiikerisarjassa. Aluesarjan pojat aloittivat kauden puhtaalla pelillä voittaen kaikki pelinsä ja pelasivat itsensä A-pooliin. Tiikerisarjassa tytöt (YK punainen) ottivat myös kolme voittoa ja sekajoukkueena esiintynyt YK musta aloitti kautensa kolmella tappiolla.

Toisena kauden käyntiin saivat E-juniorit, tästä ikäluokasta löytyy kaksi joukkuetta. E-tytöt aloittivat kauden neljällä tappiolla ja e-pojat puolestaan yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla.

C-tytöt starttasivat kauden Muhokselta, saaliina kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio, lopputuloksena lohkon 2. sija.

Tänä viikonloppuna pelejä jatkavat C-tytöt Sodankylässä ja E-junioreilla on kotiturnaus Ylivieskan Liikuntakeskuksessa klo 11 alkaen, peleihin on vapaa pääsy.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7