Kuulan c-tyttöjen kausi päätökseen
Julkaistu: 23.04.2023 08.33

Kuulan C-tytöt päätti kauden kotihallissa Kaisaniemen koululla. Mukana turnauksessa uutena tuttavana Alajärven Ankkurit ja Vilppulan Tähti sekä edellisestä turnauksesta tuttu Lapin Sudet Ivalosta.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Alajärven Ankkurit. Ensimmäisessä erässä taisi meillä olla hieman unihiekkaa vielä silmissä ja erä olikin pian taputeltu vieraiden 25-11 voittoon. Toiseen erään lähdettiin ensimmäisen erän tappiosta sisuuntuneena. Oman syöttöpelin onnistuessa ja vastaavasti vastustajan syöttöpelin haasteiden avustuksella saatiin vietyä toinen erä lukemin 25-17. Kolmas erä oli sekin tiukkaa vääntöä tilanteeseen 9-10 saakka. Lopulta vieraat oli lopussa vahvempia ja kolmas erä vieraille 10-15. Tässä ottelussa olikin turnausvoittaja Alajärven ainoa hävitty erä turnauksessa.

Toisessa ottelussa vastassa oli Lapin sudet, jotka voitettiin Ivalon vierailulla 2-0. Lapin Sudet olivat tällä kertaa tylyjä vieraita ja veivät ottelun selvin numeroin 2-0. Vastustajan kovat syötöt asettivat meidän syötön vastaanoton tiukan haasteen eteen. Tähän haasteeseen ei oikein ottelun edetessä lääkettä löytynyt ja eränumerot vieraille 25-13 ja 25-12.

Kolmannessa ottelussa vastassa oli Vilppulan Tähti. Ensimmäinen erä lähti meiltä vahvasti käyntiin ja eteni meidän hallinnassa tilanteeseen 17-11 saakka. Vieraat kiri vielä rinnalle ja käväisi 17-19 johdossa mutta vahvalla syöttöpelillä saatiin erä käännettyä voitoksi lukemin 25-21. Meidän kannalta iloisesti sujuneen ensimmäisen erän jälkeen toiseen erään vieraat tulivatkin ryminällä ja meidän ajatukset taisivat karata jo hieman kesälaitumille. Erä vieraille numeroin 13-25. Kolmanteen erään lähdettiin vielä tosissaan taistelemaan kauden viimeisen erän voitosta. Molemmat joukkueet janosivat erästä voittoa ja erä eteni tasaisissa merkeissä aina tilanteeseen 10-10. Vieraiden vahvan syöttöpelin johdosta erä kääntyi kuitenkin lopulta Vilppulalle numeroin 10-15.

Kokonaisuudessaan kausi oli nousujohteinen ja tytöt kehittyivät kauden aikana huimasti. Osalle kausi oli uran ensimmäinen ja kaikille ensimmäinen isolla kentällä ja 6 vs 6 pelissä. Tästä on hyvä jatkaa kesän Power Cupiin ja seuraavaan kauteen.