Kuula Ski Tream jälleen kahdeksanneksi Suomen Cupin viestissä
HiihtoJulkaistu: 07.04.2024 12.09

Kuula Ski Tream jälleen kahdeksanneksi Suomen Cupin viestissä


Kuulan naiset hiihtivät kahdeksanneksi ja miehet sijalle 28. Suomen Cupin viestissä Rovaniemellä. Naisten 3x5 kilometrillä Amanda Yli-Futka onnistui tänään erinomaisesti avausosuudella ja vaihtoi kahdeksantena 41 sekuntia kärkeä jäljessä. Toisella osuudella Anna-Kaisa Saari oli osuutensa seitsemänneksi nopein, mutta sijoitus tippui yhdellä. Ankkuri Enni-Sofia Saari nosti Kuulan takaisin kahdeksanneksi.

Miesten 3x7,5 kilometrin viestissä Kuulan aloittajana oli Jarkko Reijonen. Reijonen onnistui roikkumaan mukana kohtuu hyvin, eroa kärkeen syntyi kaksi minuuttia. Sijoitus tippui kuitenkin kolmanneksikymmenenneksi. Jimi Leppälä toi Kuulaan toiseen vaihtoon edelleen sijalla 30. Ankkuri Mikko Pietarila petrasi hieman sijoitusta ja nosti Kuulan sijalle 28.

Rovaniemen Suomen Cup oli naisille kolmas kerta päättyneellä kaudella kymppisakkiin. Kausi marraskuussa komeasti kahdeksannella sijalla. Kuopiossa helmikuussa Kuula oli 16. Pari viikkoa sitten SM-viesteissä Kuula lykki jälleen komeasti kahdeksanneksi.

Amanda oli tyytyväinen pitkän kauden loppuun.

- Oon kohtuu tyytyväinen, että sai kaivettua tuollasen suorituksen kauden loppuun. Vähän keuhkojen kanssa oli haasteita, kun alkaa puolivuotta pitkä kisakausi painaa. Mukava huomata, että ei se kärki mene mitään mahdotonta vauhtia. Tästä hyvä jatkaa kohti treenikautta ja ensivuotta. Suksi oli kohtuu hyvä siitä kiitos voitelijoille!

Myös Anna-Kaisa oli kohtuu tyytyväinen, vaikka SM-viestin tapaista venymistä tullutkaan.

- Ihan hyvä kokonaisuutena, tämänhetkisen perustason suoritus. Ok hiihto, mutta ei tullut sellaista venymistä, mitä lähdin hakemaan. Se harmitti, ettei ihan parasta pystynyt tänään antamaan.

Enni-Sofia nosti sijoitusta yhdellä pykälällä, mutta silti hän valitteli omaa iskukykyään että sukseaan.

- Perusvarmaa suorittamista. Oma hiihto ei ollut erityisen hyvä, mutta ok kuitenkin. Hiihto oli vähän kankean tuntoista. Suksivalinta ei myöskään osunut nappiin.

Sunnuntaina kamppaillaan kuninkuusmatkan Suomen mestaruuksista. Naisilla matkana on 30 kilometriä ja miehillä 50 kilometriä.

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7