Pirjo Saukko kovassa iskussa NUTS Ylläs-Pallaksella
Julkaistu: 11.07.2021 09.04

Rautaista kuntoa esitti Pirjo Saukko NUTS Ylläs-Pallsa juoksussa. Saukko juoksi naisten 37 kilometrin matkalla kolmanneksi kovalla ajalla kolme tuntia, 36 minuuttia ja kolme sekuntia. Kakkospaikka jäi kahden minuutin päähän Minna Syvälän juostua 3.33,56. Erika Lehtolan voittoaika alitti kahdella sekunnilla kolmen ja puoli tuntia. Naisten sarjassa maaliin juoksi 331 juoksijaa.

Miesten vastaavalla matkalla Jussi Mökkönen oli 20. kellottaen 3.58,10.

Tapani Niskanen uhmasi tunturien rinteitä ja paahtavaa hellettä 66 kilometrin matkalla. Niskanen taittoi matkan ajassa kahdeksan tuntia, 35 minuuttia ja 35 sekuntia. Aika riitti miesten sarjan 365 juoksijan joukossa komeasti 48. sijaan. Mikko Koutonen oli 194. kellotaen 66 kilometriä ajassa 9.41,22. Naisten 66 kilometrin matkalla Hanna Hangasmaa oli 160. ajalla 11.45,35.

Kaikkein kovinta kestävyyttä osoitti Lasse Härkönen, joka starttasi matkaan 100 kilometrin matkalle. Härkönen juoksi komeasti 20 joukkoon sijalle 18. Sata kilometriä taittui ajassa 13 tuntia, 14 minuuttia ja kahdeksan sekuntia.