27
TOU
18.00
D-tytöt, Pohjoisen alueen pelisarja

Haapajärven Pesä-Kiilat - Kuula Kuula-Sisu   

Ronkaala, Haapajärvi

D-tyttöjen aluesarja käyntiin

Ylivieskan Kuulan ja Sievin Sisun D-tyttöjen yhdistelmäjoukkueen Kuula-Sisun sarjakausi pyöräytettiin käyntiin torstai-iltana Haapajärvellä. Ensimmäinen virallinen sarjapeli osoittautui tasaiseksi kamppailuksi, mutta päättyi lopulta Kuula-Sisun 2-0 (2-0, 10-8) tappioon kotijoukkue Haapajärven onnistuessa kotiutuksissaan paremmin.

Ensimmäinen jakso oli molemmin puolin ulkopelin juhlaa. Kuula-Sisun ulkopeli toimi hyvin ja etenkin ykköspaloja saatiin aikaiseksi runsaasti Kahdella vastustamattomalla lyönnillä Haapajärvi ansaitsi jaksovoiton, Kuula-Sisun tyttöjen kotiutusten hieman yskähdellessä.
Toinen jakso oli kaiken kaikkiaan värikkäämpi. Hyvien kotiutuslyöntien lisäksi molemmat joukkueet pääsivät etenemään niin harhaheitoilla kuin sirvahduksilla pesävälejä ja kotitaipaleita. Nähtiinpä myös kahteen otteeseen Kuula-Sisun tytöiltä karkaaminen ykköspesälle Haapajärven lukkarin korkealla tolpalla. Lyönti oli kuitenkin paremmin keskellä mailaa Haapajärvellä ja toinen jakso päättyi samalla kahden juoksun erolla kotijoukkueelle.
Ottelussa palkittiin ykköspalkinnolla joukkueen kapteeni Mireka Valtonen, joka osoitti niin varmuutta mailanvarressa kuin ahkeraa työntekoa polttolinjassa. Kakkospalkinnolle itsensä pelasi lautasen ääreltä paloja napsinut Aino Kotimaa.

Sarjakauteen on valmistauduttu yhteisten treenien lisäksi pelaamalla harjoitusottelut Haapajärven D-tyttöjä ja Kuulan E-poikia vastaan sekä osallistumalla King Meal-turnaukseen. Joukkueen tavoitteena on kaudella 2021 hauskan pitämisen lisäksi kehittää pelaajiaan sekä joukkueen omaa peliä.

Seuraavan kerran tytöt pääsevät liekkeihin jo lauantaina, kun Suvannolle vieraiksi saapuvat Pattu pinkit.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7