4
HEI
13.00
Miesten suomensarja, Runkosarja

Kempele - Kuula   

Säävälät areena

Kuula nousi voittoon Kempeleessä - Haapakoski ja Partala löivät hirmutehot taululle​

Kuula osoitti sunnuntaina, että se pystyy voittamaan, minkä suomensarjajoukkueen tahansa. Viime kaudella aina ykköspesiskarsintaan saakka edennyt Kempeleen Kiri joutui tyytymään Säävälät Oy Areenalla yhteen sarjapisteeseen, kun Kuula nousi ensimmäisen jakson shokkialusta 1-2 (11-5, 7-10, 0-1)-voittoon.

Kertoimet Kuulan voitolle olivat varsin suuret siinä vaiheessa, kun Kempele johti ensimmäistä jaksoa 8-0. Jakson edetessä Kuula paranteli sisäpeliään kaksi juoksua mieheen lyöneiden Juho Haapakosken ja Eemeli Jämsän voimin. Kuulan lyöjätilaston kärkimiesten Jämsän ja Haapakosken kotiutusprosentit liikkuvat 70 % tietämillä, mikä on todella kova luku.

Petri Partala käänsi pelin Kuulalle toisen jakson toisessa vuoroparissa iskemällä kunnarin ajolähtöön. Haapakoski vei samassa jaksossa Kuulan jo 0-5-johtoon. Kolmannen vuoroparin aloittavalla Kuula löi johtolukemiksi 2-9, kun Haapakoski iski kaksi ja Niklas Vähä sekä Jyri Suhonen yhden juoksun.

Kuula onnistui tekemään supervuoroparin aloittavalla sisävuorolla yhden juoksun. Juoksun löi ottelun Kuulan ykköspalkittu Haapakoski, joka koitutti kakkosena palkitun Partalan. Supervuoroparissa yksi juoksu ei tunnetusti ole kovin turvallinen johto, mutta Kuula onnistui pitämään KeKin kovan lyöntiporukan kurissa ja vei kaksi sarjapistettä mukanaaan.

Kuulan tehokkain pelaaja oli kuusi juoksua lyönyt ja kaksi tuonut Haapakoski. Partala puolestaan kohenteli tehosarakettaan lukemilla 1+3/4.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7