13
KES
15.00
Tyttöjen Superpesis, Tyttöjen Superpesis alkusarja

Pattijoki - Kuula   

Pattijoki

Tyttöjen Superpesis käyntiin voitolla

Helteisessä säässä pelattu tyttöjen Superpesiskauden avaus ottelu Pattijoella päättyi Kuulattarien 0-2 (1-5, 1-9) voittoon. Pisteiden lisäksi kotimatkalle saatiin mukaan auringossa punertuneita katsojia.

Ennakko astelmia kauden avaukseen haettiin harjoituspelissä kesäkuun alussa, jolloin peliä leimasi hermostuneisuus mailanvarressa, joka söi peliä. Kauden ensimmäiseen peliin, lähdettiin parantamaan harjoituspelin tekemistä erityisesti sisäpelin osalta. Tiedossa oli myös se, että vastustajan kokoonpanoon oli tullut mukaan harjoituspelistä poissaolleita pelaajia, joten ulkopelissäkään ei tultaisi pääsemaään helpolla.

Hyvä valmistautuminen peliin näkyi kentällä ja mailanvarressa. Vaikka tuloksen ja tilastojen valossa peli olikin Kuulattarien hallintaa ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla, niin parannettavaa jäi seuraaviin koitoksiin.

Kuulattarien parhaana pelissä palkittiin toisen jakson voiton läpi lyönnillään ratkaissut Nina Jutila. Kakkospalkinnon kävi niiaamassa 1 lyönnyt ja 3 tuonnut Noora Kumpula

Tilastot Pattijoki-Ylivieska 13.6.

Seuraava peli tytöillä on keskiviikkona 17.6. Lapualla.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Kuula Ry

Kauppakuja 5

84100 YLIVIESKA

sanna.jokela@ylivieskankuula.fi

0442354684

Y-tunnus: 0190563-7